Η ΑΕΚ δεν είναι παρακράτος και η αλήθεια της θέλει μάχη για να υπάρχει

Η ΑΕΚ δεν είναι παρακράτος και η αλήθεια της θέλει μάχη για να υπάρχει
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης σας προετοιμάζει για τις δύσκολες μέρες που έρχονται για την ΑΕΚ, ώστε να μην χαθεί η αλήθεια από τους κατ' επάγγελμα ψεύτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι εύκολη η μάχη της αλήθειας, ειδικά στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ και η αλήθεια στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ετερόκλητο «στρατό» που μόλις έχει αρχίσει την προσπάθεια.

Αποτελείται από τους Κροάτες, όχι όλους αλλά μια σημαντική μερίδα των Μ.Μ.Ε που διαπιστώνεις πως αναφέρεται σε αυτή την δράκα αλητών ως «Boys» και τους προβάλλει συνεχώς, φυσικά την Ντιναμό στην οποία ανήκει οργανικά αυτή η οργανωμένη ομάδα εγκληματιών που ονομάζεται «B.B.B».

Ο ρόλος της ΕΛ.ΑΣ και των ΜΜΕ

Επίσης ένα σίγουρα σημαντικό κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ και ενδεχομένως και των προϊστάμενων αρχών της, που θεωρούν πως τους βολεύει το σενάριο «ραντεβού θανάτου», η θεωρία των δύο άκρων όπως πάνε να το παρουσιάσουν. Και φυσικά οι ίδιοι οι κρατούμενοι και οι δικηγόροι τους, ανάμεσα στους οποίους πλέον βρίσκουμε κι αυτόν που είναι ικανός για όλα. Να πει τα πάντα και να δοκιμάσει τα πάντα. Και για να υπερασπιστεί όσους θέλει να υπερασπιστεί και για να χτυπήσει την ΑΕΚ.

Αργά ή γρήγορα και η επικοινωνία των αντιπάλων της ΑΕΚ, θα παίξει αυτό το παιχνίδι. Είναι μεγάλος ο πειρασμός για να συνεχίσουν στο μοτίβο που έχουν τα Μέσα που ελέγχουν ως τώρα.

Η αλήθεια θα υποφέρει και η πλευρά της ΑΕΚ θα πρέπει να συνεχίσει να δίνει μεγάλη μάχη, την ίδια στιγμή που θα πρέπει να δώσει την πιο μεγάλη μάχη και στο αγωνιστικό επίπεδο. Και μάλιστα πλέον μέσα σε πολύ περιορισμένο, πολύ στριμωγμένο χρονικό διάστημα.

Γελοιότητες

Κοιτάξτε ένα βίντεο που έβγαλαν εσχάτως. Προσπαθούν να παρουσιάσουν καμιά 50αριά παιδιά που προφανώς κι έχουν μόλις ακούσει πως κάτι γίνεται και μαζεύονται, ως οργανωμένο στρατό που έχει δώσει ραντεβού με τους Κροάτες. Λες κι όσοι ξέρουν, όταν σκέφτονται «στρατό» αυτή την εικόνα έχουν. Οι ΑΕΚτζήδες θα είχαν ραντεβού για να παίξουν ξύλο και θα περίμεναν να φτάσουν οι άλλοι στο πάρκινγκ έξω από το γήπεδο. Θα είχαν την εικόνα που βλέπουμε και σε αυτό το βίντεο. Το μεσημέρι να βγεις στην πλατεία του Αετού μια καθημερινή και να πεις παιδιά ακούγεται πως έχουν μαζευτεί οι τάδε και ίσως έρχονται προς τα εδώ, μέσα σε σε δέκα λεπτά 100 άτομα θα μαζευτούν από γύρω γύρω. Κάποιοι αποφασισμένοι να παίξουν ξύλο, κάποιοι από περιέργεια επειδή θα δουν σούσουρο.

Μιλάμε για γελοιότητες, οι οποίες όμως δεν θα σταματήσουν. Θα συνεχιστούν ακόμη πιο έντονα. Και θα χυδαιολογήσουν και για τον Μιχάλη, θα επιχειρήσουν να σπιλώσουν την μνήμη του.

Αυτή είναι η πραγματικότητα

Γιατί η ΑΕΚ δεν είναι παρακράτος, έτσι ώστε κανείς να μην τολμά, ώστε κανείς να μη διανοηθεί καν όταν υπάρχει νεκρός να ψελίσσει έστω κάτι που να αμφισβητεί τα γεγονότα. Γιατί η ΑΕΚ δεν είναι παρακράτος, ούτε είναι Ολυμπιακός έτσι ώστε με το που θα ακουγόταν πως μαζεύτηκαν 50 άτομα σε έναν σταθμό του ηλεκτρικού και ίσως να πάνε Καραϊσκάκη, μέσα σε πέντε λεπτά να έρθει ακόμη και σώμα του Ελληνικού Στρατού.

Για να ξέρουμε για ποια πράγματα μιλάμε…

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X