MundoBasket 2023: Ο Νέντοβιτς εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από την Εθνική Σερβίας

MundoBasket 2023: Ο Νέντοβιτς εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από την Εθνική Σερβίας
Photo Credits: INTIME

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ξεκαθάρισε με κάθε επισημότητα τους λόγους για τους οποίος ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση που ήθελε τον Νεμάνια Νέντοβιτς να μένει εκτός Εθνικής Σερβίας μετά το τέλος του τουρνουά Ακρόπολις και περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του MundoBasket 2023. Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, μέσα από επίσημη δήλωσή του, που φιλοξενήθηκε στο site της ομοσπονδίας της Σερβίας, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για προσωπική του απόφαση, η οποία σχετίζεται με το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητάς του.

“Η στάση μου απέναντι στη φανέλα, τη χώρα και την Εθνική Ομάδα για την οποία έπαιξα με περηφάνια και χωρίς καμία επιφύλαξη σε όλη την καριέρα μου – δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Ως εκ τούτου, και για να μην υπάρχουν μυστήρια στο κοινό, νιώθω την υποχρέωση να εξηγήσω γιατί δεν θα είμαι πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας που πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πάντα έβαζα τους υψηλότερους στόχους για τον εαυτό μου, αλλά καθώς προχωρούσε η προετοιμασία, την οποία υποδέχτηκα όπως πάντα με χαρά, είδα ότι βρισκόμουν μακριά από το επιθυμητό επίπεδο φόρμας, απαραίτητο για τέτοιου είδους αγώνες και για την ομάδα μας. Με όλα αυτά, δυστυχώς δεν τα κατάφερα στον ρόλο που μου ανατέθηκε και ως εκ τούτου δεν μπόρεσα να συνεισφέρω τα μέγιστα στην Εθνική Ομάδα.

Επειδή το ενδιαφέρον της Εθνικής Ομάδας και της πλειοψηφίας είναι πάνω από κάθε ατομικό συμφέρον, ειλικρινά κοινοποίησα τη σκέψη μου στον προπονητή Σβέτισλαβ Πέσιτς, στον οποίο είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε”, τόνισε αναλυτικά ο Νέντοβιτς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X