Με ματσάρα στο Λονδίνο κάνει πρεμιέρα η Premier League

Με ματσάρα στο Λονδίνο κάνει πρεμιέρα η Premier League
Photo Credits: INTIME

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διεξάγεται η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκεί η Τσέλσι υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (13/8, 18;30) τη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να αφήσουν πίσω την περυσινή απογοητευτική σεζόν στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ έμεινε εκτός Champions League, αλλά κατετάγη πέμπτη, ενώ η Τσέλσι περιορίστηκε στη 12η θέση, μένοντας εκτός Ευρώπης), αλλά και να δηλώσουν… παρούσες στην «κούρσα» για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Στο μεταξύ, εκτός έδρας αρχίζει η Μάντσεστερ Σίτι την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναμετράται απόψε (11/8, 22:00) με την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και θα επιδιώξει να αφήσει πίσω την απώλεια του Κομιούνιτι Σιλντ, μπαίνοντας με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κομιούνιτι Σιλντ, υποδέχεται το Σάββατο (12/8, 14:30) τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Έμιρατς Στέιντιουμ» και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή… εκκίνηση στη νέα σεζόν, με στόχο να είναι ξανά μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Η Τότεναμ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο της, αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/8, 16:00) εκτός έδρας τη «συμπολίτισσα» Μπρέντφορντ, ενώ η «αυλαία» της πρεμιέρας κλείνει την προσεχή Δευτέρα (14/8) στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Γουλβς.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X