Πρόκριση στα πέναλτι για την Μπόκα μετά από ματσάρα με την Νασιονάλ στο ντεμπούτο του Καβάνι

Πρόκριση στα πέναλτι για την Μπόκα μετά από ματσάρα με την Νασιονάλ στο ντεμπούτο του Καβάνι
Photo Credits: INTIME

Η Μπόκα Τζούνιορς στο ντεμπούτο του Έντινσον Καβάνι, χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να προκριθεί στα προημιτελικά του Copa Libertadores

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Αργεντινοί έκαναν ιδανική εκκίνηση στο Μπομπονέρα, με τον Μερεντιέλ να εκμεταλλεύεται την εκπληκτική σέντρα του Αντβίκουλα και με σεντερφορίσια κεφαλιά να ανοίγει το σκορ στο 12ο λεπτό.

Η απάντηση των Ουρουγουανών, ωστόσο ήταν άμεση αφού στο 16ο λεπτό ο Τρέσα με εκπληκτική κεφαλιά έφερε την αναμέτρηση στα ίσα, με το 1-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού ο Αντβίκουλα από δημιουργός μετατράπηκε σε σκόρερ, καθώς στο 47′ με υπέροχο πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-1 υπέρ της Μπόκα.

Το ντεμπούτο του Καβάνι με την Μπόκα διήρκεσε 71 λεπτά, αφού στην θέση του μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Μπενεντέτο, με την Μπόκα να ροκανίζει τον χρόνο κάνοντας καθυστερήσεις, κάτι που «πλήρωσε» στο 75ο λεπτό.

Ο Ραμίρεζ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Ρομέρο και με υπέροχο σουτ ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι, αφού στα τελευταία λεπτά η Μπόκα πίεσε όμως δεν βρήκε το πολυπόθητο γκολ.

Ήρωας ο Ρομέρο

Στην… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι μεγάλος ήρωας για την Μπόκα ήταν ο Σέρχιο Ρομέρο, αφού ο πολύπειρος τερματοφύλακας απέκρουσε δύο πέναλτι και ουσιαστικά χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Libertadores.

Το καθοριστικό πέναλτι για την Μπόκα, εκτελέστηκε από τον 19χρονο Βαλεντίν Μπάρκο, που αποτελεί το επόμενο μεγάλο αστέρι των Αργεντινών, ο οποίος με μεγάλη ψυχραιμία ευστόχησε για το 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι.

Πλέον, η Μπόκα περιμένει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) και Ράσινγκ Κλουμπ (Αργεντινή), με τους Κολομβιανούς να έχουν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 4-2.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X