Τουρνουά Ακρόπολις: Πέφτει η αυλαία με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την Ιταλία

Τουρνουά Ακρόπολις: Πέφτει η αυλαία με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την Ιταλία
Photo Credits: INTIME

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε ένα ματς το οποίο ρίχνει την αυλαία του φετινού τουρνουά Ακρόπολις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα τουρνουά Ακρόπολις ολοκληρώνεται με την Εθνική Ανδρών να κοντράρεται με την Ιταλία και να ρίχνει την αυλαία της διοργάνωσης (10/8, 19:45, ΕΡΤ1).

Η Ελλάδα την Τετάρτη (9/8) δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε αντίθεση με την ομάδα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο που βγήκε νικήτρια στο νήμα απέναντι στην Σερβία με 89-88.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά του θετικού αποτελέσματος στο φετινό τουρνουά, καθώς στον μοναδικό έως τώρα αγώνα της απέναντι στην ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, ηττήθηκε με 71-64.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει κόντρα στην Ιταλία να πάρει τη νίκη και να κλείσει με θετικό τρόπο την καθιερωμένη διοργάνωση του ΟΑΚΑ.

Οι Ιταλοί θα παραταχθούν με τους: Μάρκο Σπίσου, Στέφανο Τονούτ, Νικολό Μέλι, Σιμόνε Φοντέκιο, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Ματέο Σπανιόλο, Γκουλιέλμο Καρούζο, Ακίλε Πολονάρα, Μουχάμετ Ντιούφ, Λούκα Σαβερίνι, Γκαμπριέλε Προτσίντα, Τόμας Βολντετένσε, Αλεσάντρο Παγιόλα, Λουίτζι Ντατόμε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X