Όταν Αλαφούζος κατηγόρησε τον Κούγια: «Έχεις εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες!»

Όταν Αλαφούζος κατηγόρησε τον Κούγια: «Έχεις εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες!»
Photo Credits: INTIME

Πώς αλλάζουν οι καιροί και πώς οι κωλοτούμπες διαδέχονται η μία την άλλη... «Έχεις εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες!», έλεγε κάποτε ο Αλαφούζος στον Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς αλλάζουν οι καιροί και πώς οι κωλοτούμπες διαδέχονται η μία την άλλη… Κάποτε ο Αλαφούζος «έκραζε» τον Κούγια και του έλεγε πως «έχεις εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες!» και τώρα ο Αλέξης, ναι ο Κούγιας, ανέλαβε την υπεράσπιση του Έλληνα οπαδού, προφανώς του Παναθηναϊκού, που συνελήφθη από την αστυνομία μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ήταν, λοιπόν, Ιούνιος του 2020, όταν οι δύο άνδρες «σφτάχτηκαν» κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Κούγιας φέρεται να χαρακτήρισε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διεφθαρμένο, κάτι που ο Αλαφούζος δεν άφησε να περάσει έτσι. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» είπε στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ ότι «…έχει εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες» και ότι δεν μπορεί να κατηγορεί τον Μπουτσικάρη που ως δικηγόρος εκπροσώπησε τον Σταθάκη. Μάλιστα η απάντηση έγινε και σε αντίστοιχο… τόνο αφού ο Αλαφούζος απευθύνθηκε και αυτός στον Κούγια λέγοντάς του: «Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός!».

Τώρα, όμως, αυτά ξεχάστηκαν… Ουδείς, όμως, περίμενε να συμβεί το αντίθετο. Άλλωστε οι δύο τους ήταν αγκαλιασμένοι και στην υπόθεση με τα δοκάρια στο Περιστέρι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X