Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το χαμό του Μιχάλη: «Ο υπερήφανος σύλλογος της εντιμότητας, δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο γήπεδο με εγκληματίες»

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το χαμό του Μιχάλη: «Ο υπερήφανος σύλλογος της εντιμότητας, δεν μπορεί να μπαίνει στο ίδιο γήπεδο με εγκληματίες»
Photo Credits: INTIME

Συγκινητική ανακοίνωση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το θάνατου του άτυχου Μιχάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη δολοφονία του άτυχου Μιχάλη από χούλιγκανς-δολοφόνους και τόνισε ότι συμφωνεί με τη στάση της ΠΑΕ, η οποία ζητάει άμεση τιμωρία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ συμμετέχει στο θρήνο και στην οδύνη της οικογένειας του άτυχου Μιχάλη που τόσο πρόωρα, άδικα και βάναυσα έχασε τη ζωή έξω από το «σπίτι» μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα δικό μας παιδί, ένας από εμάς, ένα νέο παλικάρι δεν θα ξαναδεί το φως της ζωής, ενώ και κάποιοι άλλοι δικοί μας άνθρωποι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, επειδή έτσι το θέλησε ένας στρατός ξένων και ντόπιων δολοφόνων και επειδή ολιγώρησαν/αδιαφόρησαν αυτοί που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν.

Τι να πούμε αυτές τις ώρες σε αυτή τη μάνα; Ποιος έχει μυαλό και όρεξη για ποδόσφαιρο; Το μόνο που μας νοιάζει, είναι να μη μείνει ατιμώρητος κανένας φυσικός και ηθικός αυτουργός αυτού του εγκλήματος. Να αποδοθεί δικαιοσύνη προς κάθε κατεύθυνση και σε ποινικό, αλλά και πειθαρχικό επίπεδο.

Και βέβαια, δεν πρέπει επ’ ουδενί να μείνει ατιμώρητη ούτε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Συντασσόμαστε απόλυτα με τη στάση και τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και με τις ενέργειες που ήδη κάνει. Ο υπερήφανος σύλλογος της προσφυγιάς, η ΑΕΚ της εντιμότητας και του ευ αγωνίζεσθαι, δεν είναι δυνατόν να μπαίνει στο ίδιο γήπεδο και να έχει την ίδια μεταχείριση με οποιονδήποτε υποθάλπει εγκληματίες.

Σε όλο αυτό είμαστε μαζί ως το τέλος!»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X