Η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί απόλυτα υπεύθυνους την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Αστυνομία για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί απόλυτα υπεύθυνους την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Αστυνομία για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Ευθύνες στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ρίχνει η ΑΕΚ για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν οι διοικούντες της ΑΕΚ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Ένωσης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην οποία παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της κροατικής ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, έκανε μια δήλωση από πλευράς ΑΕΚ, πριν την έναρξη της σύσκεψης, καταλογίζοντας την απόλυτη ευθύνη στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του οπαδού της Ένωσης.

«Αυτή τη στιγμή θεωρούμε αδιανόητο και παρανοϊκό να ξεκινάμε και να συμμετέχουμε σε μια σύσκεψη, στην οποία είναι παρόντες και εκπρόσωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ θρηνούμε την απώλεια της ζωής του οπαδού μας και έχουν συμβεί όσα έγιναν χθες», ανέφερε.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε απόλυτα υπεύθυνη τη Ντιναμό, που γνώριζε για την οργανωμένη μετακίνηση 150 οπαδών της από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα, ίσως και για τις προθέσεις τους. Ωστόσο, στη χθεσινή σύσκεψη, δεν ενημέρωσε την ΑΕΚ και την ελληνική αστυνομία, παρά μόνο για το ενδεχόμενο 30 οπαδοί της να έχουν πάρει εισιτήρια να μπουν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Θα μπορούσε η Ντιναμό να έχει ενημερώσει και να υποστηρίξει τη θέση της ΑΕΚ για μέτρα ασφαλείας χθες στο γήπεδο. Όμως δεν έκανε τίποτα από αυτά και γι’ αυτό η Ένωση τη θεωρεί ως μια από τους δύο υπεύθυνους για τα όσα τραγικά έγιναν χθες.

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Κοσμάς ανέφερε ότι «δεύτερος υπεύθυνος είναι η ελληνική αστυνομία, η οποία επέτρεψε σε αυτό το κονβόι να διασχίσει όλη την ελληνική επικράτεια και να κάνουν ανενόχλητα το ραντεβού που είχαν με οπαδούς-εγκληματίες άλλης ελληνικής ομάδας και από κοινού τους επέτρεψε να φτάσουν ανενόχλητοι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η ελληνική αστυνομία είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι για όσα έγιναν χθες το βράδυ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X