«Είχε ακουστεί πως θα γίνει, μου είπαν να διώξω τους πελάτες» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

«Είχε ακουστεί πως θα γίνει, μου είπαν να διώξω τους πελάτες» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Είχε ακουστεί πως θα γίνει, μου είπαν να διώξω τους πελάτες» λέει αυτόπτης μάρτυρας για όσα έγιναν χθες βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την άγρια επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε ιδιοκτήτης επιχείρησης που βρισκόταν στο σημείο όταν ξέσπασαν τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (8/8), όπου ένας 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ έπεσε νεκρός έπειτα από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» περιέγραψε καρέ καρέ τα όσα είδε. «Ήρθε ένα παλικάρι και μου είπε “έχε το νου σου, σε μισή ώρα θα έρθουν Κροάτες, μάζεψε ότι μπορείς και διώξε κόσμο”, και όντως μέσα σε μισή ώρα ακριβώς εμφανίστηκαν. Είχε ακουστεί πως θα γίνει».

Περίπου στις 22:00, σύμφωνα με τον ίδιο, κουκουλοφόροι έφτασαν στο σημείο με ρόπαλα και έβαλαν φωτιές, όπως και έσπασαν όλα τα μαγαζιά της περιοχής, με τον κόσμο να φεύγει τρομοκρατημένος και φοβισμένος. «Έπεσε πάρα πολύ ξύλο, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγματα στη ζωή μου. Έρχονταν μία από αριστερά, μία από δεξιά, υπήρχαν γύρω γύρω πολλές ομάδες. Είδα έναν τραυματισμένο με ανοιχτό κεφάλι και τον πήρε το ασθενοφόρο».

Μάλιστα, τονίζει πως η Αστυνομία έφτασε μετά από μισή ώρα στο συμβάν, η οποία έκανε χρήση χημικών.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X