Marca: «Ο Μαξίμοβιτς βασική επιλογή για τον ΠΑΟΚ»

Marca: «Ο Μαξίμοβιτς βασική επιλογή για τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ισπανική Marca ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στην Χετάφε για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ισπανική Marca ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στην Χετάφε για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει οικονομική απόσταση.

Σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ έβαλε σήμερα (8/7) η Marca τον 28χρονο «κόφτη» Νεμάνια Μαξίμοβιτς και στην Τούμπα φαίνεται πως… παλεύουν για ένα μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ», αν και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα επί του παρόντος οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Χαρακτηριστικά ισχυρίστηκε πως «ο Σέρβος μέσος είναι η βασική επιλογή για τους Ελληνες, που έχουν κάνει ήδη πρόταση για τον παίκτη αλλά απέχει πολύ από τις αξιώσεις της Χετάφε για εκείνον.Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν, ότι ο Σέρβος διεθνής δυσκολεύεται πολύ να φτάσει στην Ελλάδα, αλλά η υπόθεση μπορεί να παραταθεί μέχρι το τέλος των μεταγραφών, καθώς ο παίκτης είναι η βασική επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής».

Μετά σχολίασε για τον 44 φορές διεθνή ανασταλτικό μέσο ότι «οι επιτελείς της Χετάφε ζητούν γύρω στα 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που δεν έχουν φτάσει καν κοντά. Η Βαλένθια διατηρεί το 30% μιας μελλοντικής πώλησης, επομένως η Χετάφε θέλει να εξασφαλίσει ένα ποσό που θα της επιτρέψει να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στην αγορά. Ο Μαξίμοβιτς προπονήθηκε με την ομάδα την Δευτέρα, αγνοώντας τυχόν φήμες. Η Χετάφε θα ξεκουραστεί την Τρίτη και θα επιστρέψει με διπλή προπόνηση την Τετάρτη».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X