ΑΕΚ: Παραμένει στην ανδρική ομάδα Futsal ο Ανδρέας Ταρνανίδης

ΑΕΚ: Παραμένει στην ανδρική ομάδα Futsal ο Ανδρέας Ταρνανίδης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία της με τον 25χρονο αμυντικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ για μια ακόμη χρονιά θα είναι ο Ανδρέας Ταρνανίδης.

Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 25χρνο αμυντικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Ταρνανίδη. Ο 25χρονος (04/07/1998) αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal της ΑΕΚ.

Ο Ανδρέας Ταρνανίδης αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ την τελευταία 7ετία, έχοντας συμβάλλει στην κατάκτηση όλων των τίτλων στην ιστορία του τμήματος. Συγκεκριμένα, έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ, ενώ ήταν βασικό μέλος της ομάδας που έφτασε στους «32» του UEFA Futsal Champions League τη σεζόν 2020-21.

Ανδρέα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Αντίθετα η «Ένωση» ευχαρίστησε τον Γιάννη Δελαπόρτα ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Δελαπόρτα, επί συναπτά έτη βασικού διεθνή παίκτη και αρχηγού της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Δελαπόρτας φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα το 2016 και έζησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, έχοντας πανηγυρίσει όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει το τμήμα. Συγκεκριμένα, έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 Σουπερ Καπ, ενώ αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στους «32» του UEFA Futsal Champions League.

Γιάννη, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου! Θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ!»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X