Ο Έκι Πόνσε πάτησε Ελλάδα για την ΑΕΚ και αποθεώθηκε! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο Έκι Πόνσε πάτησε Ελλάδα για την ΑΕΚ και αποθεώθηκε! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε εδώ και λίγη ώρα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Έκι Πόνσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έκι Πόνσε είναι εδώ για την ΑΕΚ!

Πριν λίγο ο Αργεντινός παικταράς προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», αφού ανακοινώθηκε χθες βράδυ από τον Δικέφαλο και έρχεται με φόρα για να σηκώσει μανίκια και να ξεκινήσει δουλειά με τον Ματίας Αλμέιδα.

Πάνω από 100 φίλοι της Ένωσης είχαν… στηθεί από νωρίς στο αεροδρόμιο για να περιμένουν τον Πόνσε μιας και η πτήση του είχε καθυστέρηση άνω της μίας ώρας. Φυσικά με την έξοδό του επικράτησε… πανδαιμόνιο στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Αργεντινό, ενώ ο 26χρονος άσος δεν μπορούσε καν να φύγει καθώς ο κόσμος είχε πέσει πάνω του για φωτογραφίες και αυτόγραφα. Κανονική… επίθεση αγάπης.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Ο Έκι Πόνσε πάτησε Ελλάδα για την ΑΕΚ και αποθεώθηκε! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο Έκι Πόνσε πάτησε Ελλάδα για την ΑΕΚ και αποθεώθηκε! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η «Ένωση» ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Αργεντινού φορ, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους». Η ΑΕΚ δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του από την Έλτσε, ενώ οι δικές του απολαβές θα είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο «Τανκ» θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος την Δευτέρα μετά την προπόνηση θα δει αν μπορεί να τον υπολογίζει για τα παιχνίδια με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Άλλωστε ο Πόνσε ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Έλτσε από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ συμμετείχε και σε όλα τα φιλικά που έδωσε η ισπανική ομάδα. Έτσι, από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι σε άριστο επίπεδο και απλώς χρειάζεται κάποιο διάστημα προσαρμογής με τους υπόλοιπους παίκτες. Φυσικά η πρόσφατη πρώτη θητεία του στην ΑΕΚ και το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τη χώρα θα τον βοηθήσει στο να μπει άμεσα στο κλίμα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X