Αυτοί διώχνουν τους καλούς ξένους διαιτητές

Αυτοί διώχνουν τους καλούς ξένους διαιτητές

Ο Γκρανκάσας δίνει στίγμα για την έρευνα με τα στημένα, τους ξένους διαιτητές και την παράνοια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για να πλήξουν την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τώρα με την υπόθεση της έρευνας για στημένα ματς, έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να διαπιστώσουμε την παράνοια τους που την πουλάνε κιόλας, ως στάση απέναντι στα πράγματα. Παράνοια στην οποία στην συγκεκριμένη ιστορία έχουν και τον Παναθηναϊκό μαζί.

Προσέξτε. Η ΕΠΟ φταίει που δεν προχωρούν οι πειθαρχικές διαδικασίες. Αλλά και η ΕΠΟ φταίει που ζητάει τα στοιχεία για να προχωρήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες! Μπερδευτήκατε; Μη μπερδεύεστε καθόλου. Αυτά τα δύο πράγματα ταυτόχρονα υποστηρίζουν οι Καραπαπαδομπουτσικάρηδες. Φταις για αυτό που κατά αυτούς δεν κάνεις. Αλλά φταις κι όταν το κάνεις.

Παράνοια σε όλο της το μεγαλείο 

Έτσι τωρα και με τους ξένους διαιτητές. Είναι γνωστό σε όλους, σε σύσκεψη για τα ζητήματα αυτά το ομολόγησε ο ίδιος ο Αλαφούζος ως δική του διαπίστωση σε επαφή με την UEFA. Υπάρχει πλέον πρόβλημα στο να μας βοηθούν για καλούς ξένους. Έστειλαν επιστολή, τα εξηγούν μόνοι τους και πολύ ξεκάθαρα. Ξεχάστε μας ως διαμεσολαβητές. Ό,τι καταφέρετε μόνοι σας από επαφές με ομοσπονδίες.

Τι λέει ο Ολυμπιακός; Φταίει η ΕΠΟ! Φταίει η ΕΠΟ για όσα είδαμε και φέτος. Φταίει η ΕΠΟ που για ορισμούς elite διαιτητών διαμαρτύρωνται ακραία και τους βγάζουν προκαταβολικά πουλημένους. Φταίει η ΕΠΟ για όσα έγιναν με Πινέιρο και Μάσα στο Φάληρο τη σεζόν που τελείωσε. Και πόσα να πιάσεις…

Η μεγάλη διαφορά 

Θα πει κάποιος, εσείς δεν έχετε κάνει πράγματα με ξένους; Όταν έγινε κάτι σε αγώνα της ΑΕΚ, που δεν έγινε ποτέ ξανά πριν ή μετά και αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την ένταση που δημιουργήθηκε την συγκεκριμένη στιγμή με την συγκεκριμένη διαιτησία, ο Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με οκτώ μήνες. Αυτοί όχι μόνο δημιουργούν τις συνθήκες οργανωμένα για να μην έρχονται οι ξένοι εύκολα, αλλά δεν τιμωρούνται κιόλας! Παρόλα αυτά κατηγορούν την ΕΠΟ.

Δεν τους ενδιαφέρει αν θα έρχονται elite ή όχι. Ούτε καν αν θα έρχονται ξένοι. Τους ενδιαφέρει να υπάρχει μπάχαλο και να επωφεληθούν όπως μπορούν από αυτό. Απλά τα πράγματα. Ή μήπως τους χαλάνε οι Έλληνες διαιτητές στο Φάληρο; Εκεί όπου δεν ισχύει κανένας νόμος και καμιά εικόνα δεν μπορεί να υπάρχει, όταν το αποφασίσουν αυτοί; Θέατρο είναι όλη η ιστορία. Θέλουν να μην υπάρχουν συνθήκες να έρχονται ούτε καλοί ξένοι, για να μπορούν να κάνουν φασαρία και να τους σιγοντάρει σε αυτό και ο Παναθηναϊκός.

Έχουν την απόλυτη ευθύνη που δεν γίνεται πλέον να έρχονται καλοί ξένοι και το δούλεψαν οργανωμένα, το μεθόδευσαν με όλη αυτή την πολύμορφη τρομοκρατική διαδικασία που κορυφώθηκε την σεζόν που πέρασε. Για να μπορέσουν να δημιουργήσουν σκηνικό ανωμαλίας, άλλο ένα μέτωπο που θεωρούν πως τους ωφελεί να ανοίξει. Και σε αυτό έχουν συμπαραστάτη τον Παναθηναϊκό, ποτέ μη το ξεχνάτε αυτό. Που έχει παραδεχθεί δημόσια την αλήθεια, αλλά παρόλα αυτά παρέχει την στήριξη του.

Ο Γκρανκάσας 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X