Παρακαλάνε οι «απέναντι» να κάνει η ΑΕΚ τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μπας και γλιτώσουν έστω από... έναν!

Παρακαλάνε οι «απέναντι» να κάνει η ΑΕΚ τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μπας και γλιτώσουν έστω από... έναν!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για την ασύλληπτη επιθετική και μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φανταστείτε αυτή η ομάδα να είχε κι έναν Πόνσε»… Όλοι λίγο πολύ, το έχουμε σκεφτεί από τα τέλη της περασμένης σεζόν, όταν «έπαιξε» έστω και αμυδρά, το όνομα του Αργεντινού φορ. Και τη φαντασία, την έκανε πραγματικότητα, ο Μελισσανίδης. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Λιβάι, Πόνσε, Αραούχο, Φαν Βεερτ, Τσούμπερ, Πινέδα, Πισάρο, Φερνάντες, Άμραμπατ, Ελίασον, Ζίνι, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος!

Μιλάμε για 13 (ολογράφως δεκατρείς) παίκτες της ΑΕΚ σε μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή, που προκαλούν τρέλα και που νομίζω ότι είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, όχι απλά στην ΑΕΚ, αλλά σε καμία ελληνική ομάδα.

Αλλά ας εστιάσουμε μόνο στους επιθετικούς. Και χωρίς να λέμε ποιος είναι πρώτος, ποιος δεύτερος και ούτω καθεξής, αν αναλογιστούμε ότι η ΑΕΚ έχει Λιβάι, Πόνσε, Αραούχο, Τσούμπερ και Φαν Βεερτ, μπορεί κάλλιστα να σκεφτεί κανείς ότι ο Ολλανδός για παράδειγμα μπορεί να θεωρηθεί ο πέμπτος. Δηλαδή η ΑΕΚ έχει για πέμπτο επιθετικό, τον πρώτο σκόρερ του προπέρσινου πρωταθλήματος! Απίστευτα πράγματα!

Και δεν είναι μόνο αυτοί οι πέντε που μπορούν να σκοράρουν! Αλλά και οι υπόλοιποι οχτώ. Από τον Πινέδα ως τον Ζίνι, από τον Γκατσίνοβιτς ως τον Μάνταλο, από τον Άμραμπατ ως τον Φερνάντες (όταν με το καλό επιστρέψει) κι από τον Πισάρο ως τον Ελίασον.

Κι ερωτώ. Ποιος θα… πρωτοβγεί πρώτος σκόρερ στη φετινή ΑΕΚ; Θα ήταν ένα ωραίο στοίχημα. Αν και πολύ πιο σίγουρο δείχνει το να στοιχηματίσει κανείς στο ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έχει αλλάξει ήδη στάτους…

Εν τω μεταξύ, οι «απέναντι», κόκκινοι και πράσινοι, έχουν πάθει τέτοιο πανικό με την ΑΕΚ, που ειδικά η μεταγραφή του Πόνσε, τους… αποτελείωσε! Κι έχουν ρίξει όλο το βάρος τώρα επικοινωνιακά, στο να λένε και να γράφουν, μα κυρίως στο να ελπίζουν να πουληθεί ο Λιβάι, να γλιτώσουν τουλάχιστον από έναν!

Αλλά μάλλον δεν έχουν πάρει χαμπάρι από για την ΑΕΚ της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ». Ή μπορεί και να μην θέλουν να το… χωνέψουν ότι η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας έχει ήδη αλλάξει στάτους. Ότι έχει ανέβει επίπεδο. Και ότι ο Μελισσανίδης, ανανέωσε τον Λιβάι, όχι απλά επειδή δεν τον έχει χορτάσει, αλλά επειδή βλέπει μπροστά και ξέρει ότι τα 20 μύρια θα γίνουν 40 μέσα στην ερχόμενη σεζόν.

Αν το καλοσκεφτείτε, είναι επικό! Να έχουν φτάσει οι «απέναντι» να παρακαλάνε να σκάσει καμιά πρόταση 25-30 εκατομμυρίων για τον Λιβάι! Να κάνει δηλαδή η ΑΕΚ τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μπας και γλιτώσουν έστω από έναν από τους επιθετικούς της!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X