Λαρεντζάκης: «Μαγική βραδιά, η συγκίνηση του Γκάλη τα λέει όλα»

Λαρεντζάκης: «Μαγική βραδιά, η συγκίνηση του Γκάλη τα λέει όλα»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη μετά την φιλική νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Σλοβενίας του μεγάλου Λούκα Ντόνσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Εντάξει, τι να λέμε τώρα, η βραδιά μόνο… μαγική μπορεί να χαρακτηριστεί με την παρουσία του Νίκου Γκάλη και τη γιορτή προς τιμή του. Νομίζω ότι η συγκίνηση αυτού του θρύλου τα λέει όλα, δεν περιγράφεται εύκολα αυτό που έζησε ο κόσμος, φανταστείτε εμείς τώρα, που φοράμε και τη φανέλα της Εθνικής, άλλο πράγμα», σχολίασε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για το μεγάλο γεγονός της βραδιάς, πριν περάσει στα αγωνιστικά και τα θέματα της προετοιμασίας.

«Δεν θα υποτιμήσω τα αποτελέσματα των δύο αγώνων, πάντα είναι σημαντικό να νικάς την περίοδο που δουλεύεις, σε βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα σταθώ σε αυτά για να πω ότι, εντάξει, γίναμε ομαδάρα από τώρα.

Να είναι όλοι σίγουροι για κάτι, ότι εμείς από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε ξέρουμε ακριβώς ποιοι είμαστε. Εννοώ ότι ξέρουμε και τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας, δουλεύουμε να τα βελτιώσουμε όλα και δουλεύουμε με μεγάλο κέφι και όρεξη.

Ένα παράδειγμα, όπως είπε και ο κόουτς μετά το ματς, ξέρουμε ότι η απουσία του Ντόντσιτς στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ρόλο που φάγαμε 77 πόντους συνολικά, δεν παραμυθιαζόμαστε ότι παίξαμε τρομερή άμυνα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει και ότι δε βλέπουμε ή ότι υποτιμάμε και τα καλά στοιχεία μας, έχουμε δείξει αρκετά, βγάζουμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, μπορώ να πω ότι προχωράμε όπως λέει το πρόγραμμα», είπε ο «Λάρι» πριν καταλήξει σε μια… υπόσχεση.

«Να είναι όλοι σίγουροι ότι θα το παλεύουμε πάντα με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν έχει νόημα τέτοια εποχή και πριν από τόσο μεγάλη διοργάνωση να λέμε πάμε γι’ αυτό ή για το άλλο. Πάμε όμως να το ευχαριστηθούμε και να κάνουμε και όλους τους Ελληνες φιλάθλους να ο ευχαριστηθούν. Δεν θα δείτε ποτέ αυτή την ομάδα να τα παρατάει ή να φοβάται κάτι. Εχουμε μεγάλο κέφι, όρεξη και πείσμα. Θα βγουν αυτά στο παρκέ, υγεία να έχουμε όλοι και πιστεύω θα φτιάξουμε κάτι όμορφο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X