Παρί Σεν Ζερμέν: «Κλείνει» τον Γκονζάλο Ράμος με 80 εκατ. ευρώ

Το παλεύει για Γκονσάλο Ράμος η Νιούκαστλ
Photo Credits: INTIME

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για πενταετίας συμβόλαιο συνεργασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν! Αφού έτρεξαν τις εξελίξεις σχετικά με την υπογραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ, στο Παρίσι πλέον είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν και την απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος από τη Μπενφίκα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για πενταετίας συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον απομένουν μονάχα λεπτομέρειες και για την ολοκλήρωση του deal με τη Μπενφίκα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το γαλλικό «RMC» και την Πορτογαλική «A Βola» η συμφωνία πρόκειται να κλείσει για το φιξ ποσό των 65 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ακόμα 15 εκατομμύρια συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους.

Δεδομένης ωστόσο της δυσμενής θέσης που βρίσκονται οι Παριζιάνοι με το FFP το deal πρόκειται να έχει μορφή με δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία φυσικά θα ανέρχεται συνολικά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X