Φαμπιάνο: «Πιστεύω πως θα προκριθούμε εύκολα ή δύσκολα απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου»

Φαμπιάνο: «Πιστεύω πως θα προκριθούμε εύκολα ή δύσκολα απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου»
Photo Credits: INTIME

Ο σκόρερ του Άρη στο δεύτερο παιχνίδι με την Αραράτ, μίλησε για τους αγώνες απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, επισημαίνοντας πως θα προκριθούν εύκολα ή δύσκολα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το γκολ που πέτυχε, παρότι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός: «Ανεξάρτητα από τη θέση που παίζει ένας ποδοσφαιριστής, αισθάνεται όμορφα, όταν πετυχαίνει γκολ και σκοράρει, αυτό βοηθάει την ομάδα, όμως πάνω από το άτομο, πρέπει να μπαίνει η ομάδα. Το θέμα είναι να βελτιωθούμε στη συνέχεια, αυτή τη φορά ήμουν εγώ που βοήθησα να νικήσουμε και να προκριθούμε».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Εύχομαι να έχουμε τους φιλάθλους μας στη συνέχεια για τη στήριξη. Πρέπει να τονίσω κάτι σημαντικό, να έχουν οι φίλαθλοι μας υπομονή, γιατί ήρθαν καινούριοι και νέοι παίκτες στην ομάδα»

Για την Ντιναμό: «Η Ντιναμό Κιέβου είναι μια ποιοτική ομάδα, πιστεύω θα περάσουμε είτε εύκολα, είτε δύσκολα, αν και το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο πάντα».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Το πρώτο ματς θα είναι στην έδρας μας και κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους μας να έρθουν και να μας στηρίξουν. Θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα με πολλές αρετές».

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Είναι δυο παιχνίδια, πιο δύσκολα αυτήν την φορά, εμείς θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ένταση και πάθος και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό των αγώνων».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X