Στοίχημα: ΠΑΟΚ και Άρης θέλουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League

Στοίχημα: ΠΑΟΚ και Άρης θέλουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League

Οι αγώνες ρεβάνς στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ και Άρης θέλουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του 2ου προκριματικού γύρου και να συνεχίσουν να ελπίζουν για είσοδο στους ομίλους του Conference League. Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα απόψε και προκύπτουν καλές ευκαιρίες στο στοίχημα.

Τομπόλ Κοστανάι – Βασιλεία

Σκούρα τα πράγματα για την Βασιλεία, η οποία πέρυσι έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ και τώρα κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Η ήττα με σκορ 3-1 από την Τομπόλ στο πρώτο παιχνίδι κάνει πολύ δύσκολο το έργο της ενώ υπάρχουν και σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει.

Στοιχηματική εκτίμηση: Η Τομπόλ είναι κίνδυνος θάνατος στις αντεπιθέσεις και σίγουρα θα βρει ανοιχτούς χώρους στην προσπάθεια των Ελβετών για ανατροπή. Πάμε με το Goal/Goal.

Πιούνικ – Κάλμαρ

Σπουδαία νίκη μέσα στην Σουηδία πανηγύρισε η Πιούνικ στην πρώτη αναμέτρηση επί της Κάλμαρ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο φινάλε του ημιχρόνου. Οι Σουηδοί μάλιστα συνέχισαν και με ήττα τις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους, δείχνοντας μια αγωνιστική κάμψη σε ένα πολύ κρίσιμο της σεζόν.

Στοιχηματική εκτίμηση: Δύσκολα θα ξεφύγει η αναμέτρηση σε ρυθμό και γκολ. Πάμε με το εύρος των 2-3 τερμάτων.

Ομόνοια – Γκαμπάλα

Το χατ-τρικ του Μπέζους, ήταν το πρώτο της καριέρας του και ήρθε στο κατάλληλο σημείο. Με δύο υπέροχες εκτελέσεις φάουλ, χάρισε τη νίκη στην Ομόνοια, η οποία βρέθηκε να χάνει αλλά έφτασε στην ανατροπή με σκορ 3-2. Η Γκαμπάλα έχει πίστη για την ανατροπή και θα τα δώσει όλα για το διπλό

Στοιχηματική εκτίμηση: Η Ομόνοια θα είναι αρκετά προσεκτική όμως οι Αζέροι θα ρισκάρουν. Πάμε με το Goal/Goal.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ

Το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ στο 12ο λεπτό ήταν η κομβική στιγμή για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κόλλησε από την αμυντική τακτική της Μπεϊτάρ στο υπόλοιπο του αγώνα. Τώρα χρειάζεται τη νίκη στην καυτή έδρα των Ισραηλινών για να προκριθεί στην επόμενη φάση και ενισχύεται από τις επιστροφές των Βιερίνια και Αουγκούστο. Σημαντική επιστροφή και για τους γηπεδούχους, με τον πρώτο σκόρερ Φρίντεϊ να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα.

Στοιχηματική εκτίμηση: Αξίζει ποντάρισμα το διπλό του ΠΑΟΚ, αφού ακόμη και μια εβδομάδα έξτρα προπόνησης σε αυτή την χρονική περίοδο είναι μόνο προς όφελός του.

Βοϊβοντίνα – ΑΠΟΕΛ

Το 2-1, σκορ με το οποίο επικράτησε ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να πάρει. Η κυπριακή ομάδα ήταν κυρίαρχη σε όλη την αναμέτρηση και έφτασε στη νίκη που της δίνει το προβάδισμα πρόκρισης. Η Βοϊβοντίνα έδειξε να έχει αρκετά ανασταλτικά προβλήματα ενώ στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολούθησε, ηττήθηκε 5-0 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Στοιχηματική εκτίμηση: Μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες του ο ΑΠΟΕΛ αφού φάνηκε και στο πρώτο ματς η ανωτερότητά του. Μπαίνει στις επιλογές το διπλό.

Διαβάστε περισσότερα στο betone.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X