«Μεγάλο πλήγμα για την Λανς η αποτυχία να αποκτήσει τον Γκαρσία από την ΑΕΚ»

«Μεγάλο πλήγμα για την Λανς η αποτυχία να αποκτήσει τον Γκαρσία από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στην Γαλλία έγινε θέμα η αποτυχημένη προσπάθεια της Λανς να αγοράσει τον Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία μένει στην ΑΕΚ και ο τύπος στην Γαλλία κάνει λόγο για αποτυχημένη προσπάθεια της Λανς να τον αποκτήσει!

Στο στρατόπεδο της γαλλικής ομάδας επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια, καθώς η Λανς δεν έχει καταφέρει ακόμα να καλύψει το μεγάλο κενό στην επίθεση, το οποίο προέκυψε από την αποχώρηση του Οπεντά στη Λειψία. Στη λίστα με τις αποτυχημένες απόπειρες απόκτησης επιθετικού, μπήκε και αυτή του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα μείνει στα κιτρινόμαυρα έως το 2028.

Το γεγονός ότι ο 26χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ένωση έως το 2028 έγινε γνωστό στον γαλλικό τύπο. Η ιστοσελίδα «foot-sur7.fr» ανέφερε ότι είναι αποτυχία της Λανς, αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Γκαρσία και να καλύψει το κενό στην γραμμή κρούσης.

«Την ώρα που η Λανς συνεχίζει να ψάχνει τρόπους για να πάρει επιθετικό, μια από τις υποθέσεις έκλεισε, μιας και ο Λιβάι Γκαρσία, μια από τις προτεραιότητες της Λανς, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του. Την Τετάρτη η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έως το 2028.

Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα στα μεταγραφικά της Λανς, μιας και ο Λιβάι Γκαρσία βρισκόταν στην κορυφή της σχετικής λίστας. Μετά από αυτή τη νέα αποτυχία με την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία, η Λανς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ρισκάρει να ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς νέο επιθετικό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Γάλλοι για την αποτυχία της Λανς να πείσει την ΑΕΚ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X