Ξεκίνησαν τους δημόσιους «εκβιασμούς»

Ξεκίνησαν τους δημόσιους «εκβιασμούς»

Ο Γκρανκάσας επαναφέρει στο προσκήνιο τη στοχοποίηση του νέου αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, επειδή είναι φίλος της ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησε και πρωτοσέλιδα στον έντυπο, αλλά και… ηλεκτρονικά το bullying στον νέο υφυπουργό Αθλητισμού. Επειδή είναι ΑΕΚτζής. Μια χαρά τους έχει έρθει, βούτυρο στο ψωμί τους. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν και η συνταγή ήταν δική τους έμπνευσης. Αυτό δεν το ξέρουμε, δεν θέλουμε να το πιστεύουμε, το απευχόμαστε. Αλλά στην χώρα που ζούμε και με όσα έχουμε δει από το 2019 μέχρι σήμερα, τίποτα δεν αποκλείουμε.

Αυτοί βέβαια κάνουν την δουλειά τους και προβάλλουν την φίλαθλη τοποθέτηση του νέου υφυπουργού, θέλοντας να δημιουργήσουν υπέρ τους δεδομένα στην συνείδηση του κοινού. Είναι άκρως βολικό να το προβάλλουν αυτό, για πάρα πολλούς λόγους. Για παράδειγμα να λένε αν τελικά αυτό συμβεί πως «ακόμη κι ο δικός τους μας δίνει δίκιο και προωθεί τις θέσεις μας». Κι όχι μόνο αυτό. Αν πάλι δεν νιώθουν σιγουριά, ο δημόσιος εκβιασμός είναι η δουλειά τους. Μια από τις δουλειές τους για την ακρίβεια.

Η μάστιγα της «διαφορετικότητας»

Από κει και πέρα αν κάτι έχει δείξει αυτή η ρημάδα η ζωή για την ΑΕΚ σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι το «μακριά από ΑΕΚτζήδες». Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον ΑΕΚτζή που θέλει να δείξει πως δεν επηρεάζεται από τις οπαδικές του προτιμήσεις και θέλει να ευνοήσει την ομάδα που υποστηρίζει ως φίλαθλος. Εδώ το έχουμε δει από πρόσωπα κομμάτι της ΑΕΚ, πόσο μάλλον από απλούς υποστηρικτές της όταν βρεθούν σε θέση που έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον ΑΕΚτζή που θέλει να δείξει πως είναι άτεγκτος κι αντικειμενικός. Πως «εμείς δεν είμαστε γαύροι» για να θυμηθούμε μια εκ των κορυφαίων ανοησίων που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια, όταν η ΑΕΚ καλείται να προστατέψει τα συμφέροντα της.

Θέμα κεντρικής βούλησης

Τέλος πάντων, εδώ το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα. Ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο τα πρόσωπα. Ο Αυγενάκης για παράδειγμα δεν χάραζε μόνος του πολιτική. Επιλέχθηκε να είναι εκεί επειδή η κυβέρνηση ήθελε να έχει έναν τέτοιον στον αθλητισμό και να προωθεί αυτά που προώθησε ή προσπάθησε να προωθήσει ο Αυγενάκης. Βεβαίως αυτός το έκανε πολύ άκομψα… Το θέμα είναι λοιπόν η κεντρική βούληση. Αν η επιθυμία της κυβέρνησης κεντρικά είναι να προωθήσει συγκεκριμένη ατζέντα, αυτό θα το κάνει ο οποιοσδήποτε αναλάβει να την εκφράσει από υπουργικό πόστο. Είτε είναι ΑΕΚ, είτε Ολυμπιακός, είτε… ΟΦΗ, όπως έλεγε ότι ήταν ο Αυγενάκης.

Το σωστό είναι βέβαια οι άνθρωποι που παίρνουν τέτοια πόστα να αποκτούν την δική τους εικόνα από πρόσωπα και καταστάσεις στον τομέα ευθύνης τους και να να κινούνται προς την κατεύθυνση του δικαίου και σε αυτή να σπρώχνουν και τις κυβερνήσεις που εκπροσωπούν. Για παράδειγμα να είστε βέβαιοι πως ο Κοντονής που προκάλεσε ριζοσπαστικές αλλαγές, όταν μπήκε στο πόστο του αθλητισμού δεν είχε στο μυαλό του την ατζέντα που τελικά ακολούθησε. Ούτε η κυβέρνηση του. Ήταν όμως άνθρωπος που είδε και κατάλαβε. Και με τον Φλωρίδη συνέβη αυτό παλιότερα, χωρίς να γίνουν όμως στην συνέχεια οι τομές που έγιναν από το 2015 ως το 2017 στο ποδόσφαιρο.

Ο Γκρανκάσας

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X