«Έως την εισαγγελία έφτασε καταγγελία κατά του Δημήτρη Ιτούδη για εξύβριση γείτονά του και του τουρκικού έθνους» (VIDEO)

«Έως την εισαγγελία έφτασε καταγγελία κατά του Δημήτρη Ιτούδη για εξύβριση γείτονά του και του τουρκικού έθνους» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δικαστικές περιπέτειες στην Τουρκία για τον Δημήτρη Ιτούδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλες «φουρτούνες» και πιθανώς δικαστικές περιπέτειες για τον τεχνικό της Φενέρ και ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Ιτούδη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου “TV100”.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο “TV 100”, ο Ιτούδης είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει δικαστικές περιπέτεις έπειτα από καταγγελία γείτονα του στην Πόλη. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άνδρας καταγγέλλει ότι ο Ιτούδης εξοργίστηκε όταν είδε ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται κάποια εκατοστά μπροστά στο πάρκινγκ του. Έβρισε, όπως καταγγέλλεται τον γείτονά του, αλλά και το τουρκικό έθνος.

Όπως ανέφερε ο Μεχμέτ Ακίλ, ο γείτονας δηλαδή, στην κάμερα, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του λάθος κατά 20 εκατοστά. Όταν κλήθηκε να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητό του δέχθηκε τη φραστική επίθεση του Ιτούδη.

«Συνάντησα ένα άτομο που έβριζε και φώναζε συνεχώς στο πάρκινγκ και έχασε τον έλεγχό του. Ζητήσαμε συγγνώμη μπροστά του. Δεν καταλάβαμε τη γλώσσα που μιλούσε και μετά μιλήσαμε στα αγγλικά. Του είπαμε ότι μόλις μετακομίσαμε και ότι η γυναίκα μου άφησε επειγόντως το έξι μηνών μωρό γιατί το παιδί μας ήταν άρρωστο», είπε ο Ακίλ.

Σε μπελάδες ο Έλληνας προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης: Στην εισαγγελία πήγε η καταγγελία για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους - Εικόνα : 2

Σε μπελάδες ο Έλληνας προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης: Στην εισαγγελία πήγε η καταγγελία για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους – Εικόνα : 2

«Έβριζε συνεχώς εμένα, τη γυναίκα μου και τη χώρα στο πάρκινγκ σε βαθμό που να προσβάλλει το τουρκικό έθνος. Ζητήσαμε να γίνει εκεί μια αναφορά για τιςε βρισιές και προσβολές και εμείς απευθυνθήκαμε στην εισαγγελία και τις δικαστικές αρχές για το τι μπορούμε να κάνουμε για τη διαδικασία από νομικής άποψης», ανέφερε ακόμη ο Ακίλ.

Έτσι ο Ακίλ προχώρησε στην καταγγελία και η Γενική Εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα με τον Δημήτρη Ιτούδη να καταθέτει ως «ύποπτος» τις επόμενες μέρες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X