«Στα ραντάρ των Γουλβς, Γουέστ Χαμ ο Μαυροπάνος»

«Στα ραντάρ των Γουλβς, Γουέστ Χαμ ο Μαυροπάνος»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο ομάδων της Premier League έχει μπει ο Ντίνος Μαυροπάνος. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sun» και ο Έλληνας δημοσιογράφος του βρετανικού Μέσου, Κωνσταντίνος Λιανός, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη λίστα της Γουλβς και της Γουέστ Χαμ.

Οι δύο ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και ενδέχεται σύντομα να ξεκινήσουν συζητήσεις με την Στουτγάρδη, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025. Την περίπτωση του Μαυροπάνου εξετάζει και η Νιούκαστλ, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας στη λίστα του τεχνικού, Έντι Χάου.

Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ παρακολουθεί τις εξελίξεις αφού θα επωφεληθεί από ενδεχόμενη πώλησή του, μιας και έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης από τη στιγμή που τον παραχώρησε στη Στουτγάρδη.

Με τον γερμανικό σύλλογο ο Μαυροπάνος μετράει 89 εμφανίσεις με 8 γκολ και 2 ασίστ, ενώ είναι και 19 φορές διεθνής με την Ελλάδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X