Επίσημα στην Μπεσίκτας μέχρι το 2025 ο Ρέμπιτς

Επίσημα στην Μπεσίκτας μέχρι το 2025 ο Ρέμπιτς
Photo Credits: INTIME

Ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Άντε Ρέμπιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης μέχρι το 2025

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίσημη η «βόμβα» Ρέμπιτς στην Μπεσίκτας!

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, όπως ήταν γνωστό, είχε έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Κροάτη επιθετικό, τον οποίο και έκανε οριστικά δικό της, ανακοινώνοντας την απόκτηση του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ρέμπιτς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην τουρκική πόλη και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιο του για τις επόμενες δύο σεζόν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε ένα χρυσό συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ, πριμ υπογραφής 280 χιλιάδων, ενώ θα λαμβάνει και 100 χιλ. ευρώ για κάθε συμμετοχή του.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι η τρίτη στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι για την Μπεσίκτας, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την αγορά του Αρτούρ Μαζουάκου, αλλά και εκείνη του Ζαν Ονανά, από τη Λανς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X