Ιωνικός: Είπε το «ναι» ο Ιγκλέσιας, προχωράει και για Λινάρδο - Δρίτσα

Ιωνικός: Είπε το «ναι» ο Ιγκλέσιας, προχωράει και για Λινάρδο - Δρίτσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ραντεβού που είχε ο Ματίας Ιγκλέσιας με τη διοίκηση του Ιωνικού βγήκε… λευκός καπνός και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ωστόσο, στη Νίκαια συνεχίζουν το χτισίματος μιας ομάδας που θα έχει στόχο την άνοδο, ο Σίμος αναμένεται να έχει στα χέρια του και δύο ακόμα ουσιαστικές λύσεις.

Ο Παναγιώτης Λινάρδος έχει συμφωνήσει κι αυτός για να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι. Ο 32χρονος μέσος πέρυσι κατάγραψε 20 ματς, 4 γκολ και 1 ασίστ με την Παναχαϊκή, ενώ μετράει στην καριέρα του 21 ματς, 3 γκολ και 1 ασίστ στη Super League. Πρόκειται για μια λύση που προσφέρει ποιότητα και εμπειρία στον άξονα.

Επίσης, κοντά στο να γίνει κάτοικος Νίκαιας είναι κι ο Ιερόθεος Δρίτσας. Ο 23χρονος επιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης του, τον Βύζαντα Μεγάρων, έπαιξε στον Αήττητο Σπάτων, μετά στον Πανιώνιο και πέρυσι στον Θεσπρωτό είχε μια αξιοπρόσεκτη σεζόν με 30 ματς, 7 γκολ και 1 ασίστ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X