Φαντάσου αυτή η ομάδα να φτάσει στο 100%...

Φαντάσου αυτή η ομάδα να φτάσει στο 100%...
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τα σχόλια στην αναγκαστική αλλαγή του Βίντα, για τον Μήτογλου, τις… μεταγραφές και για την εικόνα της ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από το εντός έδρας ντέρμπι του Κυπέλλου για την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο άκουσμα της ενδεκάδας υπήρχαν πολλοί που έλεγαν τα μύρια όσα. Μετά το τέλος εκείνου του παιχνιδιού, όλοι αυτοί είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους! Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όταν η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες το κουτάκι άνοιξε ξανά… Στο τέλος του αγώνα, όλοι πανηγύριζαν έξαλλα την κατάκτηση του νταμπλ!

Στο φιλικό με την Τραμπζονσπόρ ο τραυματισμός του Βίντα πολύ νωρίς στο ματς και η αναγκαστική αλλαγή του, με τον Μήτογλου να παίρνει τη θέση του σήκωσε όλες τις μπαλαδόφατσες της κακιάς ώρας που νομίζουν ότι ξέρουν περισσότερα από τον Ματίας Αλμέιδα από τον καναπέ για να γράψουν στο facebook της ΠΑΕ ΑΕΚ την εξυπνάδα τους.


Στα πρώτα πέντε λεπτά υπήρχαν 155 (!!!) σχόλια! Από αυτά μόλις τα τέσσερα (4) έλεγαν «ήρεμα ρε παιδιά, εμπιστευτείτε την ομάδα». Όλα τα υπόλοιπα έκαναν υποδείξεις με πολύ δεικτικό τρόπο για τη μη απόκτηση στόπερ!

«Είστε άχρηστοι που δεν πήρατε στόπερ», «τι κάνετε εκεί στην ΠΑΕ», «δεν ντρέπεστε που αφήσατε την ομάδα χωρίς στόπερ πριν τα ματς με τη Ντιναμό» και άλλα πολλά τέτοια εκ των οποίων πολλά δεν γράφονται καν… Όλοι αυτοί οι ξερόλες που παίρνουν τη μπάλα και τη βάζουν στην κατσαρόλα για να τη… βράσουν και να τη μυρίσουν, μετά είτε έσβηναν τα σχόλιά τους, είτε είχαν κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο!

Αυτή η ΑΕΚ, η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, είναι ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης! Δε θα πτοηθεί από μία απουσία, όποια και αν είναι αυτή! Πήρε το ΝΤΑΜΠΛ χάνοντας έναν από τους πλέον σημαντικούς παίκτες της, τον Σέρχιο Αραούχο στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν.

Όταν λοιπόν ο «Πελάδο» λέει ΔΗΜΟΣΙΑ: «Είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες που έχω και δε θα κάνω μεταγραφή απλά για να κάνω, αλλά ψάχνουμε να βρούμε κάτι πολύ καλό για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι», πρέπει επιτέλους αυτοί οι τύποι που έχουν τρελαθεί από την παντόφλα στο σπίτι τους να το βουλώσουν.

Δεν ξέρει ο Αλμέιδα και ξέρουν αυτοί; Δεν έχει κερδίσει ο Αλμέιδα -με όλα αυτά που έχει πετύχει μέχρι στιγμής- το δικαίωμα να έχει την απόλυτη υποστήριξη όλων; Δε θέλει ο Αλμέιδα να πετύχει; Ή μήπως δεν θέλει η διοίκηση να στηρίξει τον άνθρωπο που πέτυχε 1000% το έργο που ανέλαβε πέρσι το καλοκαίρι; Κάπου έλεος δηλαδή με τη μίρλα και την αμπαλοσύνη!Φαντάσου αυτή η ομάδα να φτάσει στο 100%...

Η εμφάνιση του Μήτογλου στο χθεσινό παιχνίδι, ήταν μία ακόμα δικαίωση του «Πελάδο»! Η εξαιρετική του, σχεδόν αψεγάδιαστη απόδοσή του, έρχεται ως συνέχεια των πολύ καλών εμφανίσεών του στο περσινό πρωτάθλημα, όταν κλήθηκε να καλύψει το κενό του Βίντα και το έκανε με μεγάλη επιτυχία! Και είναι και μία ακόμα δικαίωση για τον παίκτη που δουλεύει χωρίς να μιλάει και βελτιώνεται κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Επειδή κάποιοι ξεχνάνε, να υπενθυμίσω ότι η ΑΕΚ απέκλεισε τη Σέλτικ και μετά τη Βίντι και μπήκε στους ομίλους του Champions League με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Οικονόμου και Λαμπρόπουλο! Είμαι απόλυτα βέβαιος πως δε θα είναι κάθε μέρα «γιορτή». Αντιλαμβάνομαι ότι θα έρθουν και κάποια αρνητικά αποτελέσματα κάποια στιγμή μέσα στη διάρκεια μίας σεζόν. Δε γίνεται όμως ρε φίλε να κράζεις πριν καν δεις…

ΟΜΑΔΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία

Στο φιλικό με την Τραμπζονσπόρ είδαμε ουσιαστικά δύο διαφορετικές ενδεκάδες της ίδιας ομάδας να παίζουν με «επιστημονικό» τρόπο εξίσου καλά! Και να σκεφτεί κανείς πως η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι στο 100% της. Θα ήταν λάθος να είναι! Και όμως με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, όπου ο Στάνκοβιτς έκανε και πάλι ότι έπρεπε ουσιαστικά σε ένα ακόμα φιλικό ματς, δεν απειλήθηκε καθόλου σε ανοιχτό παιχνίδι! ΚΑΘΟΛΟΥ!


Στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί καν γκολ σε ροή αγώνα! Τα δύο γκολ που έχει δεχθεί, έχουν προέλθει από στατικές φάσεις. Από κόρνερ αυτό με τη Λοκομοτίβ και από φάουλ αυτό από την Τραμπζονσπόρ. Και δεν έπαιξε με αντιπάλους τα… «Πράσινα πουλιά», ούτε με ομάδες τύπου Αραράτ και Μπεϊτάρ. Με την νταμπλούχο Βελγίου Αντβέρπ έπαιξε, την πρωταθλήτρια Ουκρανίας Σαχτάρ, τον Βόλο που είναι χαμηλότερης δυναμικότητας και την Τραμπζονσπόρ που έχει χρηματιστηριακή αξία πολύ μεγαλύτερη από την ίδια.

Η ΑΕΚ έβγαλε και πάλι χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Διάβασε σωστά τον αντίπαλό της και έπαιξε με πολύ σωστή νοοτροπία σε όλο το ματς. Ακόμα και όταν η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου δέχθηκε το γκολ, δεν πανικοβλήθηκε. Έβαλε κάτω τη μπάλα, βγήκε σωστά στην κόντρα και πέτυχε το τρίτο γκολ το οποίο είναι για σεμινάριο από την αρχή μέχρι το τέλος!

Δε θα σταθώ σε κανένα πρόσωπο (αν και θα μπορούσα να κάνω ειδική αναφορά στον Στάνκοβιτς που κατέβασε ρολά, στον Αθανασιάδη που έπιασε την πεναλτάρα, στο τρομερό ματς του Χατζισαφί, στον εξαιρετικό Γιόνσον, στον «εκτελεστή» Γκαρσία που έχασε και πέναλτι, στον Φαν Βέερτ που πάλι το «κόλλησε» στον Άμραμπατ με την ασίστ στον Μάνταλο για το κλέψιμο, στον…, στον… Δε θα σταθώ καν στη νίκη, μέσα στην έδρα μιας τουρκικής ομάδας!

Θα σταθώ μόνο στην εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Αλμέιδα και στην υπέροχη εξέλιξη αυτής της ομάδας που βάζει και άλλα στοιχεία στοιχεία στο παιχνίδι της και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον να δω είναι ποιο θα είναι το «ταβάνι» αυτής της ομάδας όταν όλοι θα είναι στο 100%.

ΥΓ: Ραντεβού στο γήπεδο στις 8 Αυγούστου! Από εδώ θα τα πούμε ξανά μετά τον 15αύγουστο!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X