Πρόβα Champions League για την ΑΕΚ κόντρα στην Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Σιώπη (20:00 LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πρόβα Champions League για την ΑΕΚ κόντρα στην Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Σιώπη (20:00 LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Τράμπζονσπορ (20:00) στην τελευταία φιλική της αναμέτρηση, πριν τα παιχνίδια για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο της φιλικό τεστ δίνει η ΑΕΚ κόντρα στην Τράμπζονσπορ (20:00, Cosmotesport 1HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) πριν το πρώτο της επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και να δοκιμάσει πράγματα ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού, απέναντι στην Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Κουρμπέλη, αλλά και του φευγάτου Μανώλη Σιώπη.

Πρόκειται αναμφίβολα για πολύ δυνατό crash test για την ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει δυνατότητα να δει τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού έτσι ώστε να τους έχει σε απόλυτη ετοιμότητα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Το σημαντικό για τον «Pelado» είναι πως έχει όλους τους παίκτες του σε φουλ ρυθμούς, αφού οι Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ «παρών» είναι και ο Πινέδα που επέστρεψε από τις διακοπές και το Gold Cup.

Έτσι η ΑΕΚ πήγε στην Τουρκία με αποστολή 25 παικτών και οι μόνοι απόντες είναι οι Σέρχιο Αραούχο και Πάολο Φερνάντες που ακόμα έχουν δρόμο μπροστά τους και βρίσκονται σε φάση αποκατάστασης. Η «Ένωση» ολοκλήρωσε την τελευταία της προπόνηση χωρίς προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης στην Τραπεζούντα και ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να έχει τους Πέτρο Μάνταλο, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ορμπελίν Πινέδα στη διάθεσή του. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός είναι πανέτοιμος και, μάλιστα, εκτιμάται πως θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα ενδεκάδας, Βίντα – Μουκουντί στα στόπερ, Σιμάνσκι-Γιόνσον στον άξονα και Τσούμπερρ – Λιβάι στην επίθεση φαντάζουν σίγουροι. Στα γκολπόστ θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Στάνκοβιτς-Αθανασιάδη, ενώ στα μπακ θα παλέψουν οι Σιντιμπέ-Ρότα και Χατζισαφί – Μοχαμαντί. Ο Πινέδα θα αγωνιστεί πιθανώς αριστερά, ενώ στα δεξιά παλεύουν οι Άμραμπατ-Ελίασον.

Αυτό θα είναι το 6ο φιλικό για την «Ένωση», μετά από τέσσερα στην Ολλανδία (τρεις νίκες, μία ήττα) και από αυτό κόντρα στον Βόλο την περασμένη Κυριακή (23/7), όπου είχε εξαιρετική απόδοση, παίρνοντας τη νίκη με 3-0, με τον Ροντόλφο Πισάρο να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Ποια είναι η Τράμπζονσπορ

Η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Κουρμπέλη και του φευγάτου Κουρμπέλη δεν προέρχεται και από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, μιας και δεν τερμάτισε σε θέση που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη, ενώ έχει προχωρήσει σε έξι μεταγραφές. Ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στις 13 Αυγούστου όπου αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος την Αντάλιασπορ.

Πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στη Σλοβενία όπου έδωσε πέντε φιλικά παιχνίδια. Ηττήθηκε 2-0 από την Χάιντουκ Σπλιτ, ήρθε 2-2 με την ουγρρική Βίντι, επίσης ισόπαλο έληξε το φιλικό με την Τσέλιε, διέλυσε 4-1 την Ραμποτνίτσκι και την Τετάρτη νίκησε 4-0 και την Τρίγκλαβ Κράνι.

Να σημειωθεί πως σήμερα δεν θα είναι διαθέσιμα και δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Ισπανός στόπερ Φερνάντεθ και ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Όρσιτς.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X