ΑΕΚ: Οι σκέψεις και τα διλήμματα του Αλμέιδα για ενδεκάδα

ΑΕΚ: Οι σκέψεις και τα διλήμματα του Αλμέιδα για ενδεκάδα
Photo Credits: INTIME

Ακόμη στον αέρα είναι η ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει του φιλικού με την Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούνα, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει ευχάριστα διλήμματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόβα τζενεράλε ενόψει  Champions League καλείται να δώσει η ΑΕΚ την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 20:00 (ζωντανή μετάδοση Cosmote TV 1HD, LIVE enwsi.gr).

Η Ένωση ταξιδεύει στην Τραπεζούντα για να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την «ελληνική» Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη!

Στο μυαλό του Ματίας

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ήδη κάποιες θέσεις κλειδωμένες, όπως αυτή του γκολκίπερ (Στάνκοβιτς) και τα δύο στόπερ που δεν κουνιούνται, Βίντα-Μουκουντί, όμως τα υπόλοιπα είναι ρευστά. Δεξιά οι Ρότα-Σιντιμπέ διεκδικούν επί ίσοις όροις τη φανέλα βασικού, με ένα ισχνό προβάδισμα να το έχει ο Έλληνας, ενώ αριστερά το δίδυμο Χατζισαφί-Μοχαμάντι μοιάζει… 50-50.

Το κεντρικό δίδυμο των Σιμάνσκι-Γιόνσον στα χαφ δεν αλλάζει, με τον Ελίασον να διεκδικεί μαζί με τον Άμραμπατ θέση στα δεξιά, και τον Πινέδα να κερδίζει έδαφος για τη θέση στα αριστερά.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν κουνιέται, ούτε στην πραγματικότητα από τους αντιπάλους αλλά ούτε και από την ενδεκάδα, ενώ πίσω του ο Τσούμπερ (με την απουσία κιόλας του Αραούχο) έχει πάρει τη φανέλα… σπίτι του.

Χρόνο συμμετοχής ίσως πάρουν οι Γκατσίνοβιτς και Μάνταλος που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού, αλλά και ο Πισάρο, ο οποίος μετρά μια εβδομάδα παραπάνω προπονήσεις από την πρώτη του εμφάνιση στον Βόλο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X