Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και τα άλλα προγνωστικά από το Conference League

Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και τα άλλα προγνωστικά από το Conference League

ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στη μάχη του Conference League αλλά προκύπτουν κι άλλα προγνωστικά από το κουπόνι του ΠΑΜΕ Στοίχημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στη μάχη του Conference League αλλά προκύπτουν κι άλλα προγνωστικά από το κουπόνι του ΠΑΜΕ Στοίχημα

ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ Προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, έχοντας ακόμη το μυαλό του στα μεταγραφικά. Έγιναν κάποιες ουσιαστικές κινήσεις όπως αυτή του Σαμάτα όμως θέλει περισσότερη ενίσχυση, ειδικά στα μετόπισθεν όπου προβλημάτισε και στα φιλικά. Η Μπεϊτάρ κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο στο Ισραήλ και θα έχει την συμπαράσταση 1000 φίλων της στις κερκίδες. Όχι όμως και τον βασικό της επιθετικό Φραντέι λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Στοιχηματική εκτίμηση: Δεν πρόκειται να ανοίξει το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στη νίκη αλλά με χαμηλό σκορ.

Άλασκερτ – Ντέμπρετσεν Προγνωστικά

Δεν είχε πρόβλημα στον 1ο προκριματικό γύρο η Άλασκερτ να πάρει την πρόκριση όμως τώρα τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Μπορεί επιθετικά να έχει λύσεις αλλά έχασε σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην μεταγραφική περίοδο. Η Ντέμπρετσεν επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια σε ευρωπαϊκό ματς και δικαιολογημένα είναι το φαβορί για την πρόκριση, έχοντας τη ρεβάνς στην Ουγγαρία.

Στοιχηματική εκτίμηση: Πάμε για ένα ματς με γκολ και το Over 2,5 με απόδοση 2.12 έχει αξία.

Ορνταμπάσι – Λέγκια Βαρσοβίας Προγνωστικά

Ομάδα που προσπαθεί να εκτοπίσει την Αστάνα από την εγχώρια πρωτοκαθεδρία και δείχνει να τα καταφέρνει. Έχει ταχύτητα από τη μέση και μπροστά και αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη. Έκανε σπουδαία πορεία πέρυσι η Λέγκια φτάνοντας όσο πιο μακριά μπορούσε στο Conference όμως φέτος μιλάμε για μια άλλη σεζόν. Παραμένει πάντως το φαβορί στο ζευγάρι.

Στοιχηματική εκτίμηση: Ορνταμπάσι και Λέγκια μπορούν να βρουν δίχτυα στην πρώτη τους αναμέτρηση. Το Goal/Goal στο 1.96

Αραράτ – Άρης Προγνωστικά

Πέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Εγνατία η Αραράτ αφού χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι στη ρεβάνς. Ομάδα που διαθέτει ταχύτητα στην επίθεση και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Ο Άρης έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του φέτος και μια σημαντική απουσία σήμερα, αυτή του στόπερ Μπράμπετς.

Στοιχηματική εκτίμηση: Η ομάδα του Τόλη Τερζή έχει την ποιότητα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αραράτ όμως το πρώτο ματς δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Οι Αρμένιοι μπορούν να σκοράρουν και να δώσουν το Goal/Goal σε απόδοση 1.88.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X