Σοκ στη Γκλάντμπαχ: Διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες ο Λάινερ

Σοκ στη Γκλάντμπαχ: Διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες ο Λάινερ
Photo Credits: INTIME

Συγκλονισμένοι είναι στη Γκλάντμπαχ με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Στέφαν Λάινερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας του Στέφαν Λάινερ ανακοίνωσε η Γκλάντμπαχ, καθώς θα τον κρατήσει για πολλούς μήνες εκτός δράσης. Ο 32χρονος μπακ  διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες.

Ο Αυστριακός άσος έμαθε ότι έχει καρκίνο από τις καθιερωμένες εξετάσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας, καθώς έτσι εντοπίστηκε το λέμφωμα!

Το θετικό είναι ότι ο ο καρκίνος εντοπίστηκε σε πρώιμο στάδιο και μπορεί να αντιμετωπιστεί πλήρως, με τους γιατρούς να δίνουν υψηλές πιθανότητες πως ο Λάινερ θα αποθεραπευτεί πλήρως και θα επιστρέψει κανονικά στις καθημερινές του δραστηριότητες, αλλά και στην αγωνιστική δράση.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι ο Στίβι θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία και ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του πολλή δύναμη και αισιοδοξία στον αγώνα ενάντια σε αυτή την ασθένεια», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ Ρόλαντ Βίρκους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X