Αστέρας Τρίπολης: Ανοίγει το γήπεδο και για τους φιλάθλους των άλλων ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Ανοίγει το γήπεδο και για τους φιλάθλους των άλλων ομάδων
Photo Credits: INTIME

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα πως με οπαδούς και των δύο ομάδων θα διεξάγονται τα εντός έδρας παιχνίδια από τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα πως με οπαδούς και των δύο ομάδων θα διεξάγονται τα εντός έδρας παιχνίδια από τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να δίνει κανονικά εισιτήρια σε οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, κάτι που δεν συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αφουγκραζόμενος την επιθυμία της κοινής γνώμης στην Τρίπολη, στην πόλη του δηλαδή, ανοίγει τις θύρες για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, κάτι που δεν ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Προκειμένου, όμως, αυτό να γίνει με ασφάλεια, θα μεταφερθούν κάποιοι φίλαθλοι που είχαν εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 1.

Επιπλέον, αυτό συμβαίνει και για λόγους ασφαλείας, για κάποια έργα που θα πραγματοποιηθούν. Αυτοί οι φίλαθλοι, όπως είπε ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Μποροβήλος, θα μπορούν πάντως να δουν από την παλιά θέση τους τους υπόλοιπους αγώνες, πλην από εκείνους με τους μεγάλους, αφού θα μπορούν να μεταφέρουν το εισιτήριό τους. Μάλιστα, για αυτή τη μικρή αναστάτωση που θα υποστούν, το εισιτήριο διαρκείας τους θα κοστολογηθεί μόνο 50 ευρώ.»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X