«Τρολάρισμα» στην Αρμενία για τον Άρη - Τοπικός δημοσιογράφους εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με μπλούζα του ΠΑΟΚ!

«Τρολάρισμα» στην Αρμενία για τον Άρη - Τοπικός δημοσιογράφους εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με μπλούζα του ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

«Τρόλαραν» τον Άρη στην Αρμενία με δημοσιογράφο να εμφανίζεται στη συνέντευξη Τύπου με μπλούζα του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας διαπιστευμένος από την Αραράτ δημοσιογράφος τρόλαρε τον Άρη. Εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του Τόλη Τερζή φορώντας φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή του Άρη να κάνει λόγο για κίνηση unfair.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Αραράτ στην Αρμενία για τον 2ο προκριματικό του Conference League και στην σημερινή συνέντευξη Τύπου υπήρξε ένα ευτράπελο που δεν συναντάς εύκολα. Συγκεκριμένα ένας διαπιστευμένος δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην αίθουσα που θα μιλούσε ο τεχνικός των «κιτρίνων», Τόλης Τερζής, με φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα και τατουάζ των «ασπρόμαυρων».

Αμέσως υπήρξε αντίδραση από τους ανθρώπους του Άρη, με τον Τερζή να αναφέρεται στον συγκεκριμένο λέγοντάς του πως αυτό που κάνει είναι unfair. Οι Αρμένιοι μόλις κατάλαβαν τι είχε γίνει έβγαλαν από την αίθουσα τον διαπιστευμένο δημοσιογράφο που με την σειρά του έλεγε «θα δείτε τι θα γίνει αύριο». Οι άνθρωποι της Αραράτ ζήτησαν συγγνώμη και η συνέντευξη Τύπου συνεχίστηκε κανονικά.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X