Λευκό το ιατρικό δελτίο του Δέλλα, για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas paiktesΜπορεί η σεζόν να βρίσκεται μόλις στα μισά της, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας έχει προλάβει ήδη να δει δυο ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν στο χειρουργείο και ακόμα έναν με σοβαρό τραυματισμό. Σ’ αυτά προσθέστε και τους συνηθισμένους μικροτραυματισμούς που πάντα ήταν στο πρόγραμμα και θα έχετε την εικόνα ενός σχεδόν μόνιμου βραχνά από προβλήματα, που είχε στο κεφάλι του ο τεχνικός της ΑΕΚ από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν θα μπορούσε λοιπόν ο Δέλλας να μην έχει σήμερα ένα πλατύ χαμόγελο, βλέποντας λευκό το ιατρικό δελτίο. Ούτε ένα όνομα, για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν.

Τα κτυπήματα που είχαν ο Σταύρος Σταθάκης και ο Νίκος Αργυρίου από την «μάχη» του Αιγάλεω, αποδείχθηκαν επιπόλαια. Ενώ και ο Ορέστης Παληαρούτας μετά από πολύ καιρό, επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Με λίγα λόγια ο Δέλλας έχει πλέον όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και αν αναλογιστεί κανείς τι έχει προηγηθεί φέτος, δεν είναι δα και μικρή υπόθεση.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X