Στην ΑΕΚ η 31χρονη δεξιά ίντερ, Μελίνα Φάμπις!

Στην ΑΕΚ η 31χρονη δεξιά ίντερ, Μελίνα Φάμπις!
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ απέκτησε την 31χρονη Γερμανίδα, Μελίνα Φάμπις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενίσχυση συνεχίζεται για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία απέκτησε την Μελίνα Φάμπις

Η 31χρονη Γερμανίδα δεξιά ίντερ υπέγραψε συμβόλαιο και αναμένεται να ενισχύσει τη νέα σεζόν το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μελίνα Φάμπις. Η 31χρονη (02/09/1992), Γερμανίδα, δεξιά ίντερ υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Η Μελίνα Φάμπιτς έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τη φανέλα της Μπάγερν Λεβερκούζεν τη διετία 2013-2015, αγωνιζόμενη στα σαλόνια του EHF Cup το 2013-14. Το 2015 πήρε μεταγραφή για την Μπεγερόντε Βούπερταλ, στην οποία έμεινε έως το 2020. Ακολούθησε μία τριετία με τη φανέλα της Γκράφαρθ, καθώς και ένα σύντομο πέρασμα από την ιταλική Τέραμο.

Η Μελίνα Φάμπις δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου. Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα η Ελλάδα και θα τα δώσω όλα για να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά. Ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν και να τους γνωρίσω όλους από κοντά».

Μελίνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X