Εμπαπέ: Η εκδικητική συμπεριφορά στην Παρί και η ξεκάθαρη θέση του για την πρόταση της Αλ Χιλάλ

Εμπαπέ: Η εκδικητική συμπεριφορά στην Παρί και η ξεκάθαρη θέση του για την πρόταση της Αλ Χιλάλ
Photo Credits: INTIME

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να μειώσει το ποσό που μπορεί να πάρει η Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση που πάει στην Αλ Χιλάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ είχε η “As” στο οποίο αναλύονται όλα τα δεδομένα που αφορούν την πρόταση της Αλ Χιλάλ.

Το πρώτο δεδομένο αφορά την πρόταση των 700 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο τραπέζι από την πλευρά του συλλόγου από τη Σαουδική Αραβία.

Το συγκεκριμένο ποσό δεν αφορά φυσικά μόνο τον Κιλιάν Εμπαπέ αλλά όλο το πακέτο της μεταγραφής του. Εκεί είναι που αρχίζουν να περιπλέκονται τα πράγματα.

Η εκδικητική συμπεριφορά στην Παρί

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν καίγεται να πάει στη Σαουδική Αραβία, ωστόσο εάν το κάνει τότε θέλει να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ποσό που θα πάρει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Για την ακρίβεια επιθυμεί να το ρίξει στα 200 εκατομμύρια ευρώ και εάν μπορέσει να το πάει και ακόμα πιο κάτω. Πώς θα το πετύχει αυτό; Ανεβάζοντας τις δικές του συνολικές απολαβές.

Από τα επτακόσια εκατομμύρια το αρχικό σενάριο ήθελε την Παρί να λαμβάνει 300 εκατομμύρια ευρώ και άλλα τετρακόσια ο Γάλλος. Αυτή τη στιγμή ο Εμπαπέ έχει καθαρίσει πως θέλει 500 εκατομμύρια ευρώ για εκείνον μειώνοντας το ποσό των Παριζιάνων.

Η ξεκάθαρη θέση του για το συμβόλαιο

Όπως αναφέραμε και παραπάνω ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει ως προτεραιότητά του να πάει στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, εάν το πράξει θα το κάνει μόνο για μονοετές συμβόλαιο.

Η αρχική πρόταση που του έγινε αφορούσε συμβόλαιο δύο ετών, ωστόσο ο Γάλλος επιθετικός ξεκαθάρισε πως εάν τελικά πάει στη Σαουδική Αραβία αυτό θα γίνει μόνο για έναν χρόνο.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως υπάρχει προφορική συμφωνία του με την Ρεάλ Μαδρίτης για το επόμενο καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΠΗΓΗ: Sport24

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X