Τσαν: «Εύχομαι ο Αταμάν να έχει μια πετυχημένη σεζόν με τον Παναθηναϊκό»

Τσαν: «Εύχομαι ο Αταμάν να έχει μια πετυχημένη σεζόν με τον Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Ο αντικαταστάτης του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της Εφές, Ερντέμ Τσαν, ευχήθηκε στον τεχνικό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο της Αναντολού Εφές το φετινό καλοκαίρι, άνοιξε διάπλατα την πόρτα του συλλόγου στον Ερντέμ Τσαν, ο οποίος μετά από μετά από εξαιρετική σεζόν στην Τουρκ Τέλεκομ, πήρε «προαγωγή» ως head coach των πρωταθλητών Τουρκίας.

Μιλώντας στο «TRT Sport», ο 42χρονος προπονητής της Εφές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον προκάτοχό του και νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού, στέλνοντας τις καλύτερες ευχές του στον Αταμάν και το επιτελείο του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Εύχομαι στον Εργκίν Αταμάν να έχει μια πετυχημένη σεζόν με τον Παναθηναϊκό και να εκπληρώσει την αποστολή που έχει ως Τούρκος προπονητής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσαν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X