Η Λανς «χρυσώνει» τον Γκαρσία για να τον δελεάσει να φύγει από την ΑΕΚ!

Γαλλικά ΜΜΕ για Λιβάι Γκαρσία: «Δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση η Μονπελιέ - Ίσως επανέλθει η Λανς» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου που δίνει η Λανς στον Λιβάι Γκαρσία - Θα είναι το μεγαλύτερο στο ρόστερ της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ΑΕΚ να απέρριψε την πρόταση των 22 εκατομμυρίων ευρώ της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία, υπογραμμίζοντας εκ νέου πρόθεση αναπροσαρμογής του συμβολαίου του 25χρονου επιθετικού, τελεία όμως στις επιδιώξεις των δευτεραθλητών Γαλλίας δεν φαίνεται να έχει βάλει αυτή η άρνηση.

Επιπρόσθετα ενδεικτικό της σοβαρότητας του ενδιαφέροντος των «λανσουά» για τον περυσινό αρχισκόρερ της Ένωσης είναι το τι προσφέρουν στον ίδιο.

Βάσει των εξακριβωμένων πληροφοριών του SPORT24, στον 25χρονο επιθετικό η Λανς προσφέρει «καθαρές» ετήσιες απολαβές 1,8 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν απαντάται σε κανέναν ποδοσφαιριστή του ρόστερ του γαλλικού συλλόγου και έτσι σε ενδεχόμενο deal θα μετατρέψει τον Γκαρσία στον μακράν του δεύτερου πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της γαλλικής ομάδας.

Συνυπολογίζοντας τα εξίσου δελεαστικά μπόνους, το συνολικό ποσό ξεπερνάει σημαντικά τα 2 εκατ. ευρώ, με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου που έχει βάλει στο τραπέζι η Λανς να είναι κατ’ ελάχιστο τρία χρόνια (η τετραετία συγκεντρώνει ισάξιες πιθανότητες, χωρίς η επιπρόσθετη χρονική διάρκεια να φρενάρει κατ’ οποιονδήποτε τρόπο τους επιτελείς της).

Να σημειωθεί πως τα χτεσινοβραδινά δημοσιεύματα στο Ισραήλ περί νέας πρότασης της Λανς ύψους 26+2 εκατ. ευρώ, δεν επιβεβαιώνονται από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι παντελώς αβάσιμα.

Κυρίως ως προς τι προσφορά εκτιμάται πως θα είναι τελικά ικανή να αποτελέσει τη βάση μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Πηγή: sport24

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X