Τι ισχύει με την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς του Γ' προκριματικού γύρου - Ολα τα δεδομένα

Τι ισχύει με την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς του Γ' προκριματικού γύρου - Ολα τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr σας αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για να συμπληρωθεί η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έμαθε σήμερα ότι στις 8-9 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις 15 του ίδιου μήνα εκτός έδρας, θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αστάνα (Καζακστάν) για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Ένωση μέχρι τότε έχει πάνω από δύο εβδομάδες «γεμάτες» για να προετοιμαστεί κατάλληλα, ενώ την προσεχή Κυριακή θα δώσει την πρόβα τζενεράλε της στην Τουρκία κόντρα στην δυνατή Τραμπζονσπόρ.

Ωστόσο, η ΑΕΚ στις 3 Αυγούστου πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή λίστα των παικτών της οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε αυτά τα δύο παιχνίδια του Γ’ προκριματικού. Μία λίστα που… χωρά και δύο αλλαγές, μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα (8-9 Αυγούστου το πρώτο ματς)

Σύμφωνα λοιπόν με τους παίκτες που είχε ο Ματίας Αλμέιδα στην προετοιμασία στην Ολλανδία και την προσθήκη του Ροντόλφο Πισάρο, όπως και την επιστροφή των τραυματιών Μάνταλου-Γκατσίνοβιτς, τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα για τον [Πελάδο».

Συγκεκριμένα, στην λίστα Α πρέπει να βρίσκονται 17 ποδοσφαιριστές χωρίς κανέναν περιορισμό (αλλοδαπούς παίκτες κοινοτικούς και μη κοινοτικούς ανεξαρτήτου ηλικίας), αλλά και 8 ποδοσφαιριστές που είναι club ή assosiation trained (4 παίκτες εγγεγραμμένοι για τουλάχιστον 3 χρόνια στις Ακαδημίες της ΑΕΚ από 15 έως 21 ετών συν 4 παίκτες από την «παραγωγή» του εγχώριου ποδοσφαίρου, δηλαδή Ακαδημία άλλου ελληνικού κλαμπ για 3 χρόνια από 15 έως 21 ετών).

Τι ισχύει με την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς του Γ' προκριματικού γύρου - Ολα τα δεδομένα

Έτσι, στην λίστα Α αναμένεται να δηλωθούν οι:  Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Πισάρο, Τσούμπερ, Ζίνι, Λιβάι Γκαρσία και Φαν Βέερτ. Εδώ «ερωτηματικό» αποτελεί η περίπτωση του Ρόκσον Γεμπόα, διότι για να μπει στην λίστα ως 4ος στόπερ πρέπει να «κοπεί» ένας από τους προαναφερθέντες παίκτες, κάτι που ισχύει και για τον Τζάλοου Λαμαράνα. Το ίδιο ισχύει και με το αν προλάβει να κάνει μέχρι τότε η ΑΕΚ κάποια μεταγραφή…

Για την λίστα των club trained που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ εκεί θέση έχουν δεδομένα οι Γαλανόπουλος, Κοσίδης, Μαχαίρας, Ραντόνια και Γκίνης (4 θα δηλωθούν), ενώ οι Έλληνες από Ακαδημίες άλλων ομάδων είναι οι Αθανασιάδης, Ρότα, Πήλιος, Μήτογλου και Μάνταλος (4 θα δηλωθούν με τον Πήλιο «αουτσάιντερ»).

Τέλος, η λίστα Β’ αφορά απεριόριστο αριθμό παικτών που γεννήθηκαν μετά την 1/1/2002 και μετά τα 15 έτη τους ήταν για δύο συνεχόμενα χρόνια στην Ακαδημία της ΑΕΚ. Εκεί θα δηλωθεί ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Θεοχάρης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X