Αυτά έδειξε ο Πισάρο στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ! (VIDEO)

Αυτά έδειξε ο Πισάρο στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr περνά από... ακτίνες το πρώτο (ανεπίσημο) παιχνίδι του Ροντόλφο Πισάρο με τη φανέλα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πρώτη γεύση πήρε ο κόσμος της ΑΕΚ από τον Ροντόλφο Πισάρο ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του (έστω και ανεπίσημο) στα κιτρινόμαυρα.

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς για το πως «βλέπει» ο Ματίας Αλμέιδα τον Μεξικανό άσο, σε τι κατάσταση είναι και πού σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει. Και η εικόνα στο φιλικό με τον βόλο δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό όσα διαβάσατε νωρίτερα σήμερα εδώ.

Ο «Πελάδο» χρησιμοποίησε τον 29χρονο μεσοεπιθετικό στο αριστερό άκρο της επίθεσης, εκεί που στο πρώτο μέρος αγωνιζόταν ο Ζίνι παρότι τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ διαφορετικά. Δεξιά του είχε τον Μαχαίρα σε ρόλο δεκαριού, τον Φαν Βέερτ σε ρόλο φορ και στο άλλο άκρο της επίθεσης ήταν ο Άμραμπατ. Στα τελευταία λεπτά ο Αλμέιδα άλλαξε τον Πισάρο με τον Μαχαίρα φέρνοντας τον Μεξικανό πίσω από το φορ.


Ο Μεξικανός άσος έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά φάνηκε και το γεγονός πως ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος, χρειάζεται δουλειά και χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Αλμέιδα για τον ιδιαίτερα απαιτητικό τρόπο παιχνιδιού του. Ήταν μεν «βαρύς», όμως έχει μόλις λίγες ημέρες προπονήσεων με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ βρήκε και συνθήκες… καύσωνα πρωτόγνωρες για τον ίδιο.


Στα θετικά όμως φάνηκε σε μεγάλο βαθμό η ποιότητά του. Τα αγγίγματά του με την μπάλα, οι κινήσεις του στον χώρο, το πως διαβάζει το παιχνίδι και πως βρίσκεται κοντά στο γκολ ήταν στοιχεία που φάνηκε πως διαθέτει. Έκανε κάποιες κούρσες, είχε καλούς συνδυασμούς, βρέθηκε κοντά στο γκολ σε δύο φάσεις (τα χάλασε στο τελείωμα) και γενικότερα έδειξε διάθεση να είναι μέσα στις φάσεις που έφτιαχνε η Ένωση όντας συνεχώς κοντά στη περιοχή.


Μπορεί να έχει ακόμα αρκετή δουλειά να κάνει ο Ροντόλφο Πισάρο, όμως η ποιότητά του και το πόσο… μπαλάτος είναι φαίνεται ακόμα και με μια πρόχειρη ματιά. Είναι εξτρέμ αρκετά διαφορετικούς από τους υπόλοιπους που διαθέτει ο Δικέφαλος και ο Ματίας Αλμέιδα ξέρει σίγουρα καλά πώς θα «κουμπώσει» με το υπόλοιπο σύνολο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X