Η αινιγματική ατάκα του Μάρκο Σίλβα για το μέλλον του στη Φούλαμ

Η αινιγματική ατάκα του Μάρκο Σίλβα για το μέλλον του στη Φούλαμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάρκο Σίλβα είναι ένας από τους προπονητές που έχουν μπει στο στόχαστρο ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, με την Αλ Αχλί να… χρυσώνει τον τεχνικό της Φούλαμ για να τον πείσει να αφήσει την Αγγλία για την αραβική χερσόνησο.

Ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε σχετικά και ενώ παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί πρόταση, καθώς και ότι έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας του για την απόφασή του, απέφυγε να απαντήσει ποια είναι αυτή!

«Έχω λάβει πρόταση και έχω απαντήσει στην ομάδα μου. Δεν θα μιλήσω για την κατάσταση, δεν είμαι εδώ για να συζητάω για προτάσεις. Δεν θα σας πω ψέματα για το αν έχω λάβει πρόταση.

Δεν χρησιμοποιώ λόγια αλλά πράξεις. Κάνω πράγματα με το επιτελείο μου. Για ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και φήμες για μένα, δεν είναι η πρώτη φορά. Την τελευταία φορά, είχα επίσημη πρόταση κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, δύο, τρεις φορές, μα δεν μίλησα για την κατάσταση και έδειξα την αφοσίωσή μου με πράξεις», ανέφερε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X