Βασίλης Μπάρκας: Επαφές της Ουτρέχτης για την επιστροφή του

Άγιαξ: Εξετάζει την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα
Photo Credits: INTIME

Σε ανοικτή γραμμή η Ουτρέχτη με τον Βασίλη Μπάρκα για την επιστροφή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουτρέχτη επιθυμεί την επιστροφή του Βασίλη Μπάρκα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta βρίσκεται σε επαφές με τον 29χρονο Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Βασίλης Μπάρκας μετά την περσινή σεζόν στην Ουτρέχτη είναι πιθανό να επιστρέψει στην ολλανδική ομάδα. Ο 29χρονος Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού στην Ουτρέχτη από τη Σέλτικ αποτελώντας τη βασικότατη και αδιαμφισβήτητη επιλογή κάτω από τα δοκάρια και ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 38 εμφανίσεις.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με τη Σέλτικ κυκλοφορεί ελεύθερος και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta η Ουτρέχτη έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της με συμβόλαιο διετούς διάρκειας, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει και οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Οι επαφές μεταξύ Ουτρέχτης και Μπάρκα φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο επίπεδο και μένει να φανεί τι εξελίξεις μπορεί να προκύψουν σύντομα. Οι ιθύνοντες του ολλανδικού συλλόγου είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του την περσινή σεζόν, ο ίδιος ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ είχε εγκλιματιστεί καλά εκεί, ενώ και οι οπαδοί της Ουτρέχτης θέλουν πολύ να τον ξαναδούν να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας.

Θυμίζουμε πως στο τέλος της σεζόν, μιλώντας στο Gazzetta, ο Μπάρκας είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για την Ουτρέχτη και για το μέλλον του: «Στην Ολλανδία βρήκα άλλη νοοτροπία. Έχει και αρκετούς Έλληνες εδώ. Έχω και τον Τάσο Δουβίκα. Η ομάδα με εμπιστεύτηκε και με βοήθησε να πάρω τα πάνω μου. Σίγουρα μου αρέσει η Ολλανδία. Είναι χαρούμενη η οικογένεια μου εδώ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X