Κινείται για Χόιλουντ η Παρί

Κινείται για Χόιλουντ η Παρί
Photo Credits: INTIME

Σε αναζήτηση νέου σέντερ φορ η Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος της πρωτεύουσας αποφάσισε να ενεργοποιήσει έναν άλλο στόχο: τον 20χρονο Δανό Ράσμους Χόιλουντ, των 32 αγώνων και των 9 γκολ την περασμένη σεζόν στη Serie A με την Αταλάντα.

Σύμφωνα με την Equipe ο παριζιάνος αθλητικός διευθυντής, Λουίς Κάμπος, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την αποκάλυψη της ομάδας από το Μπέργκαμο.

Σε αυτή την περίπτωση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ένα προβάδισμα, αφού ο αγγλικός σύλλογος έχει συμφωνία με τον Δανό διεθνή για πενταετές συμβόλαιο.

Όμως, οι διοικούντες του αγγλικού συλλόγου δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει με τους Ιταλούς ομολόγους τους, οι οποίοι απαιτούν μεταξύ 65 και 70 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του σέντερ φορ τους.

Ένα ποσό που οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν είναι σίγουροι ότι θέλουν να πληρώσουν, ενώ η πρωταθλήτρια Γαλλίας μπορεί να το αντέξει οικονομικά.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X