«Ο Σουάρες θέλει να πάει στο Μαϊάμι μαζί με τον Μέσι»

«Ο Σουάρες θέλει να πάει στο Μαϊάμι μαζί με τον Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Γκρέμιο Ρενάτο Γκαούτσο έκανε γνωστή την επιθυμία του Σουάρες να πάει στην Ίντερ Μαϊάμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπουσκέτς, Μέσι, Σουάρες συμπαίκτες;

Ο Ουρουγουανός φορ, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του στη Γκρέμιο, Ρενάτο Γκαούτσο, θέλει να πάρει και αυτός μεταγραφή για την Ίντερ Μαϊάμι.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι ο ίδιος, επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και ότι πλέον είναι «πρόβλημα» του προέδρου του συλλόγου, όπως είπε.

«Ο Σουάρες είναι πλέον ένα πρόβλημα που βρίσκεται στα χέρια του προέδρου. Ανταλλάσσουν ιδέες. Ως προπονητής πρέπει να επικεντρωθώ στην ηγεσία της ομάδας. Φαίνεται σαν μια μεξικάνικη σαπουνόπερα που πρέπει να τελειώσει τώρα. Μέχρι τις 2 Αυγούστου είμαι ήσυχος, μετά θα δούμε πώς θα συνεχίσουμε. Φυσικά και θέλουμε να μείνει ο Σουάρες, αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ. Ξέρω τι σκέφτεται και τι πιστεύει ο σύλλογος. Προς το παρόν, έχει μιλήσει με το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο» δήλωσε σε συνέντευξη του ο Γκαούτσο για τον 36χρονο πλέον Σοάρες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X