Οι Σαουδάραβες θέλουν και τον Μπαπέ!

Εμπαπέ: «Είμαι ανταγωνιστικός και όταν παίζω, παίζω για να κερδίζω»
Photo Credits: INTIME

Έτοιμοι να... κλέψουν (και) τον Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται πως είναι οι Σαουδάραβες!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα… άκρα οδηγούνται πλέον οι σχέσεις του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού οι Παριζιάνοι «έκοψαν» τον Γάλλο επιθετικό από την λίστα που θα ταξιδέψει για τουρνέ στην Ιαπωνία!

Η άρνηση του Γάλλου επιθετικού να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί που λήγει το 2024, έχει φέρει έντονη κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το νέο επεισόδιο να προστίθεται το βράδυ της Παρασκευής (21/7).

Αυτά μαθαίνουν οι Σαουδάραβες και ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση για να πάρουν τον Γάλλο σούπρ σταρ στο πρωτάθλημά τους έστω και για έναν χρόνο!

Σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο, Μπεν Τζέικομπς, αρκετοί σύλλογοι της χώρας θέλουν να επωφεληθούν από αυτή την κατάσταση και να κάνουν δικό τους τον παίκτη, καταθέτοντας πρόταση ακόμη και για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, θα ωφελούσε οικονομικά την Παρί, που κινδυνεύει να χάσει τον Μπαπέ του χρόνου το καλοκαίρι χωρίς να πάρει ούτε ευρώ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X