ΑΕΚ: Αυτό είναι το συμβόλαιο που προσφέρει η Λανς στον Λιβάι Γκαρσία!

ΑΕΚ: Αυτό είναι το συμβόλαιο που προσφέρει η Λανς στον Λιβάι Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο που προσφέρει η Λανς στον Λιβάι Γκαρσία, για να τον δελεάσει να αφήσει την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίπεδα «limit up» χτυπάει η…μετοχή του Λιβάι Γκαρσία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ…πουλάει τρελά το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι κι αποτελεί ξεκάθαρα και με μεγάλη διαφορά το πολυτιμότερο έμψυχο περιουσιακό στοιχείο των «κιτρινόμαυρων».

Εσχάτως, η Λανς έφτασε στο σημείο να σπάσει το φράγμα των 20 εκατομμυρίων ευρώ και να προσφέρει 21,5 εκατ. ευρώ (!) στην Ένωση για την αγορά του «μπόμπερ» από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο.

Χρήματα που δεν αποδείχτηκαν αρκετά προκειμένου να δελεάσουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ούτως ώστε να μπει στην…πρίζα και να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση των δευτεραθλητών Γαλλίας.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης δεν δείχνει – επί του παρόντος τουλάχιστον – καμία διάθεση πώλησης του περυσινού πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ με τα χρήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Κι αυτό συνυπολογίζοντας ασφαλώς πως η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40% για ποσό άνω του 2,4 εκατ. ευρώ, το οποίο ξόδεψε η ΑΕΚ για την αγορά του Γκαρσία από την ισραηλινή ομάδα τον Σεπτέμβριο του ΄20.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως εκτός από την τελευταία (εντυπωσιακή) προσφορά των 22,5 εκατ. ευρώ που έφτασε στην ΑΕΚ από την Λανς κι ενώ μένει να φανεί προϊόντος του χρόνου εάν θα υπάρξει και νέα βελτιωμένη πρόταση, οι «λανσουά» απλώνουν ένα «χρυσό» συμβόλαιο στα πόδια του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το γαλλικό κλαμπ που εκτός από το κανάλι επικοινωνίας με την ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Χάμφρι Νάιμαν ,προσφέρει στον Γκαρσία ετήσιες αποδοχές που κυμαίνονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Χρήματα που όχι απλά δύναται να αυξήσουν θεαματικά, αλλά να απογειώσουν τις αποδοχές του Γκαρσία για κάθε έτος, μέσω μιας ενδεχόμενης συμφωνίας της ΑΕΚ με την Λανς για την πώλησή του στην γαλλική ομάδα.

Πηγή: SDNA

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X