Η Βίρτους παίρνει τον Τζαλίν Σμιθ

Η Βίρτους παίρνει τον Τζαλίν Σμιθ
Photo Credits: INTIME

Η Βίρτους Μπολόνια φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζαλίν Σμιθ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Άλμπα Βερολίνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση φέρεται να βρίσκεται η Βίρτους Μπολόνια.

Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Τζαλίν Σμιθ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο διετούς συνεργασίας!

Ο Αμερικανός γκαρντ με κροατικό διαβατήριο έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από την Άλμπα Βερολίνου, με τη Βίρτους να κινείται γρήγορα και να αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του. Αν τον εξασφαλίσει, ο Σμιθ θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφική της κίνηση, μετά τους Μπρούνο Μάσκολο, Νταβόντε Κέικοκ, Ακίλε Πολονάρα και Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Ο 28χρονος γκαρντ μετακόμισε το 2021 στην Άλμπα, με την οποία φέτος είχε κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε αντίστοιχα 11,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X