Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Στρασμπούρ και Νις εξετάζουν την περίπτωσή του!

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Στρασμπούρ και Νις εξετάζουν την περίπτωσή του!
Photo Credits: INTIME

Η Στρασμπούρ και η Νις ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από την Σπόρτινγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από την απόφαση του Ρούμπεν Αμορίμ να κόψει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο από την προετοιμασία της Σπόρτινγκ, επιταχύνονται οι διαδικασίες εύρεσης ομάδας για τον διεθνή μέσο.

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός  έχουν ήδη καταγραφεί ως ενδιαφερόμενοι για τον επαναπατρισμό του, πλην όμως η δική του προτεραιότητα είναι η παραμονή στο εξωτερικό. Εσχάτως, η Record παρουσίασε δύο μνηστήρες για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αμφότεροι από τη Ligue 1 της Γαλλίας.

Ο λόγος για τη Νις και την Στρασμπούρ, που σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα ερίζουν για την απόκτησή του. Η Σπόρτινγκ εξακολουθεί να προτιμά την πώληση των δικαιωμάτων του, αναγνωρίζει όμως ότι αυτό είναι κάτι δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή (ειδικά όταν μιλάμε γα τα 5.000.000€ που έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης η Σπόρτινγκ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Πορτογαλία), εξ ου κι η διάθεση να διαπραγματευτεί για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X