Απόλυτη επιβεβαίωση enwsi.gr από την ΑΕΚ: «Απορρίφθηκε πρόταση πάνω από 20 εκατ. ευρώ για Λιβάι!»

Απόλυτη επιβεβαίωση enwsi.gr από την ΑΕΚ: «Απορρίφθηκε πρόταση πάνω από 20 εκατ. ευρώ για Λιβάι!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του enwsi.gr για την τεράστια πρόταση που δέχθηκε για τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Ευρώπης με τα… πράγματα και θαύματα που κάνει στο γήπεδο με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Προ ολίγου η Ένωση επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του enwsi.gr πως στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έφτασε πρόταση άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία φυσικά και απέρριψε.

Η ομάδα που προχώρησε σ’ αυτή την προσφορά, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό που έβαλε στο τραπέζι, ήταν μεγάλο, με την Ένωση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να απαντούν αρνητικά σε αυτή την προσέγγιση.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως η ΑΕΚ κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη με το υπόλοιπο 40% να ανήκει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η Ένωση το είχε αγοράσει με 2,6 εκατ.ευρώ.

Η ΑΕΚ… φουλάρει για νέο συμβόλαιο με Γκαρσία

Και από τη στιγμή που έγινε κάτι τέτοιο, η ΑΕΚ άρχισε ήδη άμεσα μέσα τις πρώτες επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη με θεαματική βελτίωση των οικονομικών αποδοχών του, καθώς ο ποδοσφαιριστής αμείβεται με ένα ποσό που είναι μικρότερο του μισού εκατομμυρίου (450.000 ευρώ ετησίως).

Έτσι η Ένωση σκοπεύει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις πρώτες επαφές για να προχωρήσει στην πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον παίκτη που υπό τις παρούσες συνθήκες λήγει το καλοκαίρι του ’25 και βέβαια να του προσφέρει ετήσιες αποδοχές που θα τον ικανοποιούν σε απόλυτο βαθμό.

Κάτι που θέλει να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στον παίκτη και όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στους δημοσιογράφους «Ο Γκαρσία δεν πωλείται. Δεν πωλείται. Θα τον ρουφήξουμε χαρούμε εμείς και θα δούμε μετά. τώρα να τον πουλήσω που θέλω να τον χαρώ. Τα πάντα νομίζετε στη ζωή είναι τα φράγκα; Δεν πωλείται ο Γκαρσία. Θα παίξουμε Ευρώπη και μετά θα δούμε».

Και με τις υπογραφές σε ένα νέο συμβόλαιο ΑΕΚ-Γκαρσία θα αναγκάσουν τις ομάδες του εξωτερικού που τον θέλουν πολύ, να… ξηλωθούν για τα καλά με πολύ μεγαλύτερο ποσό από τα 20+ εκατ.ευρώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X