Αλλαγές ετοιμάζει η UEFA για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ

Αλλαγές ετοιμάζει η UEFA για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ
Photo Credits: INTIME

Παιχνίδια τις Πέμπτες αλλά και τον Ιανουάριο, έρχονται από τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν 2024-25 θα βρει την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με αλλαγές. Ως απάντηση στους συλλόγους που έφτιαξαν δική τους Σούπερ Λίγκα, η UEFA σε ισχύ ένα νέο φορμάτ.

Είναι γνωστό ότι στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ θα παίρνουν μέρος 36 ομάδες, δηλαδή τέσσερις περισσότερες από όσες συμμετέχουν τώρα στους ομίλους, κάτι που σημαίνει ότι το καλεντάρι θα διευρυνθεί.

Έτσι, προβλέπεται να γίνονται παιχνίδια και της Πέμπτες, συγκεκριμένα οκτώ αγώνες της πρώτης φάσης, ενώ δύο αγωνιστικές θα διεξάγονται τον Ιανουάριο, ένας μήνας που μέχρι τώρα είναι… κενός καθώς οι όμιλοι ολοκληρώνονται τον Δεκέμβριο και κατόπιν η διοργάνωση αρχίζει ξανά τον Φεβρουάριο.

Όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ, η UEFA έχει ενημερώσει ήδη τις Ομοσπονδίες που είναι μέλη της για αυτές τις αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς θα επηρεαστεί το καλεντάρι και των εγχώριων διοργανώσεων.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X