Ο Ολυμπιακός... ενοχλήθηκε που δεν τον κάλεσαν στη σύσκεψη για το ευρωπαϊκό Super cup και τα έβαλε με τον Μηταράκη!

Ο Ολυμπιακός... ενοχλήθηκε που δεν τον κάλεσαν στη σύσκεψη για το ευρωπαϊκό Super cup και τα έβαλε με τον Μηταράκη!
Photo Credits: INTIME

Αρχίσανε τα... όργανα στον Πειραιά για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεσημέρι της Δευτέρας (17/7) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup στις 16 Αυγούστου στο “Καραϊσκάκη”, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης.

Παρόντες ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο αρχηγός τα Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και ανώτατοι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και της Τροχαίας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, της UEFA και του αερολιμένα Αθηνών, ενώ από την ΕΠΟ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης και η διευθύντρια ποδοσφαίρου Μυρσίνη Ψαρόπουλου.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού πάντως υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε κάποιο μέλος της ΠΑΕ, από τη στιγμή που ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της πειραϊκής ομάδας.

Διαβάστε ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X