Ο Μαρινάκης προσπαθεί να δελεάσει μέσω Νότιγχαμ τον Ματέους Νασιμέντο, για να βρει παίκτες για τον Ολυμπιακό!

Ο Μαρινάκης προσπαθεί να δελεάσει μέσω Νότιγχαμ τον Ματέους Νασιμέντο, για να βρει παίκτες για τον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Νέο μεταγραφικό σενάριο για τον Ολυμπιακό, για ακόμα μία φορά μέσω... Νότιγχαμ Φόρεστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο λόγος για τον Ματέους Νασιμέντο, τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Μποταφόγκο, διεθνή με τις μικρές εθνικές της «σελεσάο» (3 συμ./3 γκολ στην U20, 6 συμ./4 γκολ στην U15).

Ο νεαρός άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη «χώρα του καφέ» και βασικό μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα οι δύο πλευρές εμφανίζονται να βρίσκονται εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις, ενώ ωστόσο το deal έδειχνε προ των πυλών, ο παίκτης φέρεται να έβαλε… φρένο, θέλοντας να μείνει στην Μποταφόγκο τουλάχιστον ως τον Γενάρη, μιας και η ομάδα του είναι πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή στη Βραζιλία.

Νεότερες πληροφορίες ωστόσο από τον δημοσιογράφο Άλαν Νίξον της «Sun» εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και η Φόρεστ συνεχίζει να πιέζει για την απόκτησή του, με τη σημείωση όμως πως: «θα τον δανείσει στον Ολυμπιακό, αν κλείσει η συμφωνία».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X